Samae Koskinen yllätyspudotuksestaan Tähdet, tähdet -kilpailusta: "Olisin halunnut päästä vetämään Kissiä"

Samae Koskinen oli yksi kolmesta artistista, jotka putosivat ensimmäisenä Tähdet, tähdet -ohjelmasta. 

Tähdet, tähdet -ohjelman neljännessä suorassa lähetyksessä elettiin dramaattisia hetkiä, kun ohjelman tuoreimmalla kaudella nähtiin ensimmäistä kertaa pudotus. Kilpailusta putosi bileteemaisen jakson jälkeen kolme vähiten yleisöääniä saanutta artistia. 

Pudonneet muusikot olivat AuroraJon-Jon sekä Samae Koskinen

Koskinen kertoo olevansa harmissaan putoamisestaan, mutta toisaalta helpottunut siitä, kuinka paljon väljemmäksi hänen arkirytminsä nyt muuttuu.

– Tavallaan v*tuttaa kuin pientä apassia, mutta tavallaan on taas huojentunut, koska mulla on pieni vauva ja levynteko ja keikkoja koko ajan. Aikataulullisesti tämä on ihan ok, mutta olisin halunnut päästä vetämään Kissiä.

– Kyllä mua harmittaa tosi paljon. Mutta tämmöistä on elämä! Kansa päättää, kansan valta. Tämän kanssa nyt eletään. 

Artisti kertoo olevansa erittäin tyytyväinen omiin esityksiinsä kauden neljässä ensimmäisessä lähetyksessä. Kerran viikossa tapahtuvan televisio-ohjelman tekeminen on Koskisen mukaan ollut erittäin ainutlaatuinen kokemus. 

– En vaihtaisi tätä mistään hinnasta pois. Päinvastoin, tosi, tosi kivaa. 

Suosikikseen Koskinen nimeää hänen viimeiseksi esityksekseen jääneen Whamin Wake Me Up Before You Go Go -tanssihitin. Sen tahtiin Koskinen pääsi toden teolla haastamaan itsensä. 

–Sen kanssa joutui oikeasti menemään vähän sinne häpeän puolelle, Koskinen nauraa. 

Vaikka ohjelman tekeminen loppuu, on Koskisen kevät on ohjelmaa ja töitä täynnä. Toukokuussa ilmestyy Koskisen uusi levy, jota hän työstää paraikaa studiossa. 

– Ihan superkiva kevät tulossa joka tapauksessa. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30! 

Lue myös:

    Uusimmat