Salkkarit-tuottaja Bikineitä ja timantteja -kesäsarjasta: Päähenkilön menneisyys paljastuu

0:30

Järjestyksessään seitsemän Salattujen elämien nettisarja alkaa Katsomossa 14. kesäkuuta. 

Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön mukaan Bikineitä ja timantteja -nettisarjassa päästään tutustumaan erityisesti Alissan menneisyyteen. 

Sarjassa kolme kaunotarta, Alissa (Johanna Puhakka), Iida (Pinja Kanon) ja Sanni (Kerttu Rissanen) päätyvät kylpylälomalle vanhaan kartanoon. Tyttöjen reissu saa jännittäviä käänteitä, kun hahmojen menneisyys astuu kuvioihin. 

– Nettisarjoille ominaista on se, että näyttelijät pääsevät heittäytymään eri tavalla roolihahmoonsa kuin päivittäissarjassa. Bikineitä ja timantteja -nettisarjassa keskitytään erityisesti Alissaan ja hänen menneisyyteensä, Äijö sanoo. 

Äijön mukaan nettisarjoissa voidaan revitellä tyylilajeilla eri tavalla kuin päivittäissarjassa. Hän kuvailee sarjaa vaaleanpunaiseksi hattaraksi, joka on maustettu ripauksella jännitystä. 

– Sarja on visuaalisesti kaunis. Enkä puhu nyt pelkästään naisnäyttelijöistä, vaan myös miljööstä ja puvustuksesta. Bikineitä ja timantteja lupaa Charlien enkelit -osastoa. Jos sarjassa olisi pääosassa jokin muu kuin Alissa, se olisi varmastikin huulikiilto, Äijö naurahtaa.

Ota nämä vinkit talteen kesäksi! 

  • Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30. Jaksot Katsomossa ennakkoon edellisenä iltana klo 20!
  • Kesäuusinnat alkavat MTV3-kanavalla 20.6.
  • Salatut elämät jää kesätauolle 15.6. alkaen.
  • Bikineitä ja timantteja -nettisarja MTV Katsomossa 14.6. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja