Salkkarit-tähti Maija-Liisa Peuhulla riittää faneja: "Ihmiset pysäyttävät auton ja alkavat huutaa"

Salkkarit-tähti Maija-Liisa Peuhu paljastaa vihdoin suosikkihahmo Ulla Taalasmaan iän 1:11
Minkä ikäinen on Ulla Taalasmaa? Katso, miten näyttelijä itse vastaa ikäkysymykseen.

Salatut elämät -sarjan tähti Maija-Liisa Peuhulla ei ole sosiaalisessa mediassa, mutta faneja riittää siitä huolimatta. 

Näyttelijä Maija-Liisa Peuhu pääsee vastaamaan nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin Tähdet vs. google -ohjelmassa. Ohjelmassa Peuhu kertoo syyn, miksi ei ole sosiaalisessa mediassa.

– Jos olisin sosiaalisessa mediassa, en nukkuisi öitä, vaan valvoisin ja miettisin, että mitä siihenkin olisi pitänyt sanoa. 

Hän kertoo keskittyvänsä mieluummin näyttelemiseen kuin sosiaaliseen mediaan.

Vaikka Peuhu ei olekaan aktiivinen sosiaalisessa mediassa, faneja riitää. Peuhu kertoo olevansa niin suosittu, että ihmiset pysähtyvät juttelemaan hänelle ihan jatkuvasti. 

– On paljon ihmisiä, jotka pysäyttävät auton ja alkavat huutaa kamalasti, että ihanaa nähdä. Vaikka en ole somessa, niin minulla on tällaisia kavereita, vaikka kuinka paljon, Peuhu kertoo.

Peuhu kertoo, että Helsingissä hän saa jo rauhassa kävellä kadulla, mutta pääkaupungin ulkopuolella fanit ovat innokkaampia.

Minkä ikäinen on Ulla Taalasmaa? Entä mitä samaa Peuhussa ja suosikkihahmossa on? Katso koko jakso MTV Katsomosta.

Tähdet vs. google -sarjassa Suomen suosituimmat viihdetähdet kertovat vastaukset nettikansaa kiinnostaviin kysymyksiin. Iriz Silanderin juontaman sarjan vieraina nähdään elokuvamaailman tähtipari Renny & Johanna Harlin, säämies Pekka Pouta, yrittäjä Sointu Borg sekä Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Kerttu Rissanen ja Maija-Liisa Peuhu

Kaikki jaksot katsottavissa nyt MTV Katsomossa.

Lue myös nämä:

Lue myös:

    Uusimmat