Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen elämässä puhaltavat muutosten tuulet – ensin uusi koti, nyt uusi perheenjäsen

3:01
Salkkarit-näyttelijä Hanna Kinnusella on kaksi työtä, rakennusprojekti ja perhe – yksi vinkki on ylitse muiden kiireisessä arjessa.

Salatuista elämistä tutulla näyttelijällä Hanna Kinnusella on menossa varsinainen muutosten kesä. Näyttelijä pääsi juuri muuttamaan rakennuttamaansa omakotitaloonsa. Nyt perheeseen saapui uusi karvainen jäsen. 

Salatut elämät -sarjan tuittupäistä Sallaa näyttelevä Hanna Kinnunen pääsi muuttamaan perheineen tällä viikolla uuteen omakotitaloon. Muutaman vuoden rakennusprojekti tuli päätökseensä vihdoin. Nyt näyttelijä kertoi, että samaan syssyyn perheeseen saapui myös uusi karvainen perheenjäsen. 

– Jotta muutoksia olisi tälle viikolle enemmän kuin tarpeeksi, haettiin tänään kotiin meidän viides perheenjäsen. Cairnterrieri Nala Nuppunen. Neiti nukkuu ekoja päikkäreitään uudessa kodissa, Kinnunen kirjoittaa. 

Kinnunen julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagram-tililleen kuvan muuttosapuskoistaan, jotka henkivät askeettisuutta. Kuvassa pahvilautasella koreilee puuroa, mansikoita, sekä raejuustoa. Ruokajuomana toimii kevytkola.

– Ensimmäinen itsetehty illallinen uudessa kodissa. Kotigurmeeta kerrassaan! Mutta tiedätkö: WE DID IT! Reilut kaksi vuotta kului, kunnes saan sanoa näin, mutta odotus oli sen arvoista. Me olemme vihdoin kotona. Uudessa kodissa. Uskomatonta…, Kinnunen kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa uusin jaksoin elokuussa. Voit katsoa kevätkauden jännittävän päätösjakson mtv-palvelusta! Sieltä löytyvät myös kesäuusinnat!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja