Salkkarit-tähti Hanna Kinnunen kertoo Sallan viimeisistä kohtauksista: "En itse meinannut pystyä siihen!"

7:52
Hanna Kinnunen kertoo Sallasta ja hahmon saamasta vastaanotosta

Salattujen elämien Salla Mattilan hahmo teki tänä syksynä sarjassa pikaisen pyörähdyksen: hänet nähtiin kevään viimeisen jakson lopussa, ja nyt hahmo on jälleen lähtenyt

Sallaa näytellyt Hanna Kinnunen muistelee MTV uutisten haastattelussa, kuinka eräät Sallan viimeisistä kohtauksista sujuivat.

Salla oli ehtinyt viritellä suhdetta Tommi Taurulan hahmon, Kari Taalasmaan, kanssa. Eräänä aamuna pari istui Taalasmailla aamiasipöydässä seuranaan Karin poika Benjamin sekä legendaarinen rautarouva Ulla. 

– En itse meinannut pystyä siihen, kun minua nauratti ja Tommia nauratti, Kinnunen muistelee. 

– Kun Tommi aloitti repliikit, niin minä purin vain huulta ja hoin itselleni, että "Sä oot Salla, sä oot Salla, sä oot Salla!" 

Kinnunen aloitti Salatuissa elämissä vuonna 2005 ja lähti muutamaa vuotta myöhemmin. Hän palasi lyhyesti vuoden 2018 spin off -sarja Pihlajasatuun ja viime keväänä taas itse runkosarjaan. Työyhteisön hyvä yhteishenki ei ole vuosien saatossa muuttunut. 

– Siellä tullaan halaamaan ja on aidosti ihanaa nähdä niitä tyyppejä. Koveron Eskonkin kanssa aina halataan ja kysytään kuulumiset, Kinnunen kertoo. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja