Salkkarit-tähti avautuu roolihahmojen ikäerosta: "Aika on abstrakti käsite Salkkareiden maailmassa"

Uudistunut Elina Taalasmaa palaa Salkkareihin 5:00
Rakastettu Salkkarit-hahmo Elina Taalasmaa palasi ruutuihin Inna Tähkäsen esittämänä

Elina Taalasmaan hahmo palasi Salatut elämät -sarjaan Inna Tähkäsen näyttelemänä tänä keväänä.

Salatut elämät -sarjan fanien odotus palkittiin tänä keväänä, kun yksi sarjan alkuperäisistä hahmoista, Elina Taalasmaa, teki paluun Pihlajakadulle. Elinan roolissa aloitti täysin uusi näyttelijä, Inna Tähkänen.

29-vuotias Tähkänen on todellisuudessa vain muutaman vuoden vanhempi kuin Elinan pojan Tale Taalasmaan roolia näyttelevä Emil Hallberg. Salkkareiden Instagram-tilillä fanien kysymyksiin vastanneelta näyttelijältä kyselttiin paljon hänen oikeasta iästään. 

– Hahmo on vähän vanhempi, ja ollaan puhuttu paljon ja mietitty, miten näyttelen häntä, tähti aloittaa. 

– Tuottajat ovat sanoneet, että aika on abstrakti käsite Salkkareiden maailmassa. Siellä voi tapahtua mitä vaan ja ihmiset voivat olla minkä ikäisiä tahansa. Aika kuluu eritahdissa kuin reaalimaailmassa – tässä maailmassa, missä me eletään, hän kuvailee.

Tähkänen on aikaisemmin kertonut, että pieni ikäero on aiheuttanut kuvauksissa koomisia tilanteita näyttelijöiden kesken. Hän kuitenkin toivoo, että meikki ja vaatteet saavat äidin ja pojan välisen ikäeron näyttävään luontevalta.

– Koen, että Elinan meikki ja hiukset tekevät minusta vanhemman näköisen. Samoin hiustenväri, Tähkänen sanoo ja paljastaa, että hänet on aiemmin totuttu näkemään vaaleahiuksisena.

Salatut elämät on kesätauolla. Kauden päätösjakso nähtiin 23.6. 

Lue myös:

    Uusimmat