Salkkarit-tähden brittimies julkaisee ensimmäistä kertaa omaa musiikkia: "Pidin pitkään tuotantoni visusti pöytäkaapissani"

Lontoosta Suomeen Salkkareiden näyttelijän Monika Lindemanin kanssa rantautunut Darren McStay julkaisee tänään uutta musiikkia.

Salkkarit-näyttelijä Monika Lindemanin kanssa naimisissa oleva brittiläinen Darren McStay julkaisee tänään keskiviikkona 9.5. uutta musiikkia.

Days Gone By -niminen sinkku ja video ovat molemmat miehen omaa tuotantoa. Aiemmin eri kokoonpanoissa mukana ollut McStay julkaisee nyt ensimmäistä kertaa omaa musiikkia. Häneltä on tulossa myös kokonainen albumi ensi vuonna. 

– Olen esittänyt muiden artistien musiikkia pitkään, mutta olen kirjoittanut omaa musiikkia jo 25 vuoden ajan. Pidin pitkään oman tuotantoni visusti pöytäkaapissa, koska häpesin sitä. Nyt oli vihdoin aika julkaista omaa musiikkia, McStay kertoo MTV.fin haastattelussa. 

Kuuntele Darrenin uusi sinkku yllä olevalta videolta!

Hänen mukaansa suomalainen yleisö on brittiläistä haastavampi, sillä suomalaiset eivät anna palautetta yhtä herkästi. 

– He kuuntelevat todella tarkkaan ennen kuin antavat oman arvionsa musiikista. Se voi välillä olla hermoja raastavaa, koska kotimaassani olen tottunut saamaan palautteen heti. Suomalaiset ovat toisaalta myös hyvin kunnioittavia. On ollut hienoa saada rehellistä palautetta suomalaisilta faneiltani, McStay sanoo. 

Vuonna 2015 Suomeen muuttanut McStay kertoo opiskelevansa parhaillaan suomea. 

– Olen opiskellut nyt neljän viikon ajan suomea. Yritin opiskella kieltä jo aiemmin, mutta huomasin pian, että en ymmärrä tarpeeksi englantilaista kielioppia. Sen vuoksi opiskelin vuoden verran vain kielioppia, jotta minun olisi helpompi oppia suomen kieltä, McStay kertoo. 

Miehestä tuli isä marraskuussa. Hänen vaimonsa Monika Lindeman on parhaillaan äitiyslomalla. 

– Olen todella onnekas, sillä olen päässyt ottamaan osaa lapseni kasvatukseen ja huolenpitoon tällä hetkellä paljon. 

Yöunet muusikolla ovat jääneet pienokaisen vuoksi vähille viime aikoina, mutta hyväntuulinen muusikko uskoo sen kuuluvan asiaan. 

– Pikku hiljaa mennään parempaan suuntaan, mies naurahtaa. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat