Mainos

Salkkarit-syksyn ensimmäiset juonipaljastukset – luvassa hurja alku

Salkkareiden syksyn ensimmäinen jakso nähdään maanantaina 31. elokuuta. Luvassa on tuttuun Salkkarit-tyyliin jännittävä startti. Lue syksyn ensimmäiset paljastukset!

Linda Eerikäinen kuulustelee majatalossa läsnä olleita henkilöitä Heikki Pohjosen murhasta. Linda kertoo murha-aseen olleen pihviveitsi ja ihmettelee, kuka vei ruoka-annoksen Heikin huoneeseen. Ismo valehtelee, ettei tiedä.

Aki kieltää tuntevansa Heikkiä ja väittää tilanteen, jossa hän ja Sebastian uhittelivat Heikille poliisien tullessa väliin, olleen pelkkää väärinkäsitystä. Kuulustelujen lopuksi Lindalle jää tunne, että kaikki valehtelivat. 

Kalle ottaa Iljan hoitoonsa, jotta isänsä menettänyt Sanni saa lepopäivän. Lari jää kahden Iljan kanssa, kun Kalle lähtee kauppaan. Kallella ja Larilla tulee kiistaa, joka päättyy siihen, että Lari julistaa haluavansa asua Kallen kanssa.  


Aki saa seliteltyä Helenalle, miksei ole aiemmin puhunut tyttärestään. Alissa löytää sattumalta raskauttavia todisteita Akin escort-bisneksistä ja käyttää tietoa hyväkseen taivutellakseen hänet omaan tahtoonsa.

Alissa tahtoo selvittää asiat Iidan kanssa ja muistuttaa tätä varastetuista rahoista. Alissa ei aio joustaa rahojen suhteen. 

Helena saapuu Taalasmaille yöksi karttaakseen salaa Akia, mikä kummastuttaa Ullaa. Ulla uteleekin Helenalta, onko tämän avioliitossa ongelmia. Helena päättää avautumisen sijasta keskittyä nauttimaan kuohuviinistä ja Pihlajakadun löylyistä. Helena tyrmistyy tajutessaan paljastaneensa humalassa Ullalle kaiken.

Sebastian vakuuttaa Pepille Sergein päässeen Mariannasta yli. Samaan aikaan Sergei kuitenkin vierailee Mariannan luona mielisairaalassa. Pepin Sergeille järjestämä illallinen äityy riitelyksi, jonka päätteeksi kaksikko taas lähentyy.

Kristiina ja Sanni ovat murheissaan Heikin kuolemasta. Kristiinalle tulee mieleen, että Ismo oli ainoa, jolla oli syy tappaa Heikki. Hän kuulee Helenalta Ismon käyneen Heikin huoneessa ennen murhaa. Ismo tunnustaakin Kallelle raivostuneensa Heikille mennessään tämän huoneeseen, eikä muista, mitä siellä tapahtui.

Linda löytää Heikin tietokoneelta kuvan, jossa tämä on yhdessä Monican kanssa. Monica kuitenkin väittää, ettei muista Heikkiä, sillä on työasioissaan tavannut satoja ihmisiä. Camilla saapuu Pihlajakadulle siskonsa tueksi.

Jaksot

Osa 2841: Pihlajakatu etsii murhaajaa
Osa 2842: Helena tinttaa ja tarinoi
Osa 2843: Lari ei kaipaa nuorempaa miesseuraa
Osa 2844: Kristiina pitää Ismoa selkäänpuukottajana
Osa 2845: Peppi tajuaa illalliseensa kuuluvan marinoitua lihaa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.