Salkkarit-näyttelijät rynnivät suoraan lähetykseen – kilpailivat vitsibattlessa Putous-näyttelijöitä vastaan

Salkkarit-näyttelijät rynnivät lavalle – kilpailivat vitsikisassa Putous-näyttelijöitä vastaan 6:33
Salkkarit-näyttelijät ja Putous-näyttelijät ottivat toisistaan mittaa vitsibattlessa. Kuka kruunattiin voittajaksi? Katso video!

Putouksen lavalle rynnisti joukko Salatut elämät -sarjan näyttelijöitä. 

Salatut elämät -näyttelijät astelivat Putous-lavalle heti ohjelman aluksi 4. maaliskuuta. Lavalle saatiin kuitenkin myös Putous-näyttelijät Linda Wiklund, Aku Sipola, Ushma Olava, Mikko TöyssyJoonas Kääriäinen ja Köpi Kallio.

Sarjasta tulivat vierailemaan livelähetykseen Esko Kovero, Hanna KinnunenJarkko MiettinenMia EhrnroothMonika Lindeman ja Markku Pulli

Salkkarit- ja Putous-näyttelijät aloittivat vitsibattlen, jossa yrittivät suolata toisiaan toinen toistaan paremmilla vitseillä. Ensimmäisenä vastakkain asettuivat Mikko Töyssy ja Esko Kovero.

– Mitä eroa on Tökällä ja Eskolla? Tökä kun jää eläkkeelle, niin Esko näyttelee edelleenkin Salkkareissa, Mikko Töyssy heitti. 

– No mitä eroa on Eskolla ja Tökällä? Jos Esko joskus jää eläkkeelle, niin häntä tullaan kaipaamaan, Esko Kovero tykitti. 

Kisailun lopuksi kruunattiin voittaja hauskimmalla vitsillään. Kuka vei voiton ja kipusi kärkeen Putous-pistetaulukossa? Katso video!

Katso videolta Salkkarit-näyttelijöiden ja Putous-näyttelijöiden vitsikisa!

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat