Salkkarit-näyttelijälle oli käydä kalpaten ennen juhlaristeilyä: "Olkaa fiksumpia kuin minä"

Salkkarit-näyttelijä Marius Laiholla meinasi käydä kehnosti ennen sarjan 20 vuotista taivalta juhlistavaa risteilyä.

Salatut elämät -tähdet lähtevät tänään perjantaina juhlaristeilylle Tukholmaan. Risteilyllä juhlistetaan Salkkareiden 20 vuotta kestänyttä taivalta suomalaisessa televisiossa.

Syksyllä sarjaan mukaan tullut Marius Laiho on myös mukana risteilyllä. Tommi Juslinia sarjassa näyttelevälle miehelle meinasi käydä paha moka ennen risteilylle lähtöä.

Laiholla ei nimittäin ollut voimassa olevaa passia, vaan mies joutui hakemaan viime tingassa väliaikaisen passin itselleen. Laiho kertoi asiassa Salatut elämät -sarjan virallisella Instagram-tilillä julkaistussa tarinassa.

– Tarkistakaa, että teillä on se voimassa oleva passi, koska se oli vähän kiusallista käydä eilen poliisiasemalla nappaamassa tällainen väliaikainen passi, Laiho sanoo videolla heilutellen vaaleanpunaista passia.

Ilman passia kauan odotettu juhlamatka olisi saattanut jäädä tekemättä.

– Olkaa fiksumpia kuin minä ja toivottavasti olette fiksumpia kuin minä. Tai nyt äkkiä katsokaa henkkarit ja jos ei ole voimassa, niin juoskaa poliisiasemalle. Tämän saa yllättävän nopeasti, Laiho painottaa juhlaristeilylle lähteville faneille Instagram-tarinassa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat