Salkkarit-näyttelijä Pete Lattu harvinaisessa kuvassa entisen kollegansa kanssa – fanit haltioissaan: "Sisko ja sen veli!"

Eija Ahvo&Venla Saartamo – näyttelijöitä kahdessa polvessa 15:56
Näin Venla Saartamo ja hänen äitinsä Eija Ahvo muistelivat Venlan hurjia vuosia Salatuissa elämissä

Salkkarit-näyttelijä Pete Lattu julkaisi Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa entisen kollegansa Venla Saartamon seurassa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Pete Lattu sai monet Salkkarit-fanit innostumaan, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa harvinaisessa seurassa. 

– Oli ihana aamu. Pääsin vääntämään naamaa ihastuttavan Venla Saartamon kanssa! entisen Salkkarit-kollegansa kanssa poseeraava Lattu hehkuttaa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Kaksikko nähtiin mukana jo aivan Salkkareiden ensimmäisissä jaksoissa vuonna 1999, jolloin legendaarisen Ismo Laitelan lapset Kalle ja Miia olivat vasta teini-ikäisiä. Lattu on edelleen mukana Salkkareissa palattuaan sarjaan kymmenen vuoden tauon jälkeen kauden 2011-2012 päätösjaksossa. 

Saartamon roolihahmo Miia menehtyi traagisesti aivokasvaimeen ja poistui sarjasta vuonna 2002. Näyttelijä tosin piipahti lyhyesti Pihlajakadulla vuonna 2016, mutta tuolloin häntä ei nähty Miian roolissa vaan roolihahmon nimi oli Kirsi. Tuoreet kuvat "Laitelan sisaruksista" saivatkin fanit innostumaan.

– Sisko ja sen veli! eräs ilahtunut kommenttikuului.

–Kalle ja Miia vuonna 2021. Tuohon voisi laittaa vierelle Kalle ja Miia vuonna 1999, toinen ehdotteli.

– Miia ja Kalu oli aikanaan parhaita. Ehkä Miia alias Kirsi palaa nyt jakson 4000 kunniaksi? kolmas spekuloi juhlajakson lähestyessä.

Myös Miia on nähty kuitenkin Salkkareiden spin-off -sarjassa Pihlajasatu kesällä 2019, jolloin monien fanien odotus palkittiin myös sarjan kaikkien aikojen suosikkihahmoihin lukeutuneiden Miian ja Saku Salinin (Jasper Pääkkönen) kohtaamisella vuosien odotuksen jälkeen. Nykyisin Saartamo työskentelee joogaohjaajana.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat