Salkkarit-leffan jatko-osan ensimmäinen kuva julki

Supersuosittu Salkkarit-elokuva Nightmare - Painajainen merellä saa tänä jouluna jatkoa, kun työnimellä NIGHTMARE 2 kulkeva elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa. Katso elokuvan ensimmäinen virallinen kuva ja lue, keitä Salkkarit-tähtiä elokuvassa nähdään!

Vuonna 2012 ensi-iltansa saanut Salkkarit-elokuva Nightmare - Painajainen merellä saa tänä vuonna jatkoa, kun työnimellä NIGHTMARE 2 -elokuva tulee joulukuussa teattereihin. 

Päärooleissa nähdään ensimmäisestä elokuvasta tutut Sara Säkkinen (Peppi), Tero Tiittanen (Sergei) ja Mikko Parikka (Jiri). Uusina kasvoina leffaa tähdittävät sarjasta tutut nuorison suosikit Hemmo Karja (Janne Haukkala) ja Emil Hallberg (Tale Taalasmaa) sekä sarjaan lähiaikoina palaava kestosuosikki Tommi Taurula (Kari Taalasmaa).


Nightmare 2 -elokuvan ensimmäinen kuva.

Elokuva lähtee liikkeelle, kun Jiri on perustanut merelliselle lomasaarelle kesäbaarin. Hän kutsuu tutun kaveriporukan viettämään viikonloppua ystävien kesken. Saari on ihana, mutta murheelliset muistot nousevat Pepin mieleen, kun käy ilmi, että laivasta pudonneen Sampon pikkusisko Aino Kaukovaara on kesätöissä paikallisessa mökkikylässä. 

Saarella alkaa tapahtua outoja asioita ja Peppi tajuaa, että laivalla alkanut painajainen jatkuu. Kun yksi lomakylän työntekijä löytyy kuolleena, käy selväksi, että kostaja on nyt entistä verenhimoisempi. Pepin pahimmat pelot käyvät toteen, ja kaikki joutuvat kamppailemaan henkensä puolesta. 

– Juoni vaikuttaa hyvältä. Välillä tuntuu, että elokuvien jatko-osia tehdään hutaisten, mutta tämän kohdalla tuli olo, että tästä tulee huippuhieno. Lähden tekemään tätä samalla, ellen jopa paremmalla innolla kuin ensimmäistä elokuvaa, leffaa tähdittävä Sara Säkkinen on kommentoinut MTV.fille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja