Salkkareihin uusi hahmo! Tämä hurmaava komistus tekee vaikutuksen Pihlajakadulla

Salatut elämät palaa kesätauolta 20.8. ja suosikkisarjassa on jälleen luvassa valtavasti juonenkäänteitä. Syksyn aikana sarjassa tullaan kohtaamaan myös uusia hahmoja.

Katso videolta, kun Salkkareiden uudet hahmot esittäytyvät!

Salatuissa elämissä nähdään uusia hahmoja! 33:19

Salattujen elämien uutena hahmona tullaan tulevana syksynä näkemään Marius Laihon, 27, näyttelemä hahmo, Tommi Jusslin. Pienempiä rooleja näyttelemisen saralla tähän saakka tehnyt Marius kertoo MTV.fin haastattelussa odottavansa innolla tulevan syksyn käänteitä uudessa roolissa.

– Tähän valmiiseen koneistoon on todella jännä hypätä ihan uutena! Minulla oli juuri ensimmäinen kuvauspäiväni ja oikeastaan jännitti yllättävän vähän, Marius kertoo.

Uudella näyttelijällä on suuret odotukset uudelle aluevaltaukselle Salatuissa elämissä.

– Odotan sitä, että pääsen näyttelemään mahdollisimman monipuolisesti ja sitä, että pääsen tekemään töitä erilaisten ihmisten kanssa ja kehittämään itseäni näyttelijänä.

Tommi saapuu Pihlajakadulle pilke silmäkulmassa

Mariuksen roolihahmo on 25-vuotias Tommi Juslin, jonka intohimo ovat hevoset. Raviohjastajan urasta haaveileva Tommi saapuu tulevan syksyn myötä Pihlajakadulle valloittamaan erään naishahmon sydämen.

– Tommilla on pilke silmäkulmassa, Marius vihjaa.

Suosikkisarjan uusi näyttelijä uskoo, että Tommi otetaan kotikatsomoissa lämmöllä vastaan. Mariuksen mukaan Tommi on helposti rakastettava tyyppi, lungi ja leppoisa kaveri.

– Uskon, että ihmiset tykästyvät Tommiin, sillä hänellä on hyvin positiiviset ja iloiset aikeet, Marius toteaa salaperäisenä.

Salatut elämät palaa kesätauolta 20.8.

Lue myös:

    Uusimmat