Näyttääkö uusi Salkkarit-tähti Jarkko Miettinen tutulta? Tästä se johtuu

Salatuissa elämissä nähdään uusia hahmoja! 33:19

Salatut elämät -sarjassa on luvassa odottamattomia käänteitä, kun syksyn aikana osaksi näyttelijäkaartia liittyy Jarkko Miettisen näyttelemä Noel.

Katso videolta artikkelin yltä tunnelmia Salkkareiden syyspressistä!

Jarkko Miettinen tullaan tulevana syksynä näkemään Noelin roolissa sekoittamassa pakkaa Pihlajakadulla. Mikäli Jarkko näyttää tutulta, saattaa syy löytyä siitä, että mies on jo vuosikymmenen näytellyt suomalaisissa teatteriproduktioissa.

– Valmistuin vuonna 2008 Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi ja sen jälkeen tulin Lahteen teatteriin töihin. Olen 10 vuotta ammatissa ollessani enemmän työskennellyt teatterin parissa, Jarkko kertoo.

– Tosi mukava tulla tekemään televisiota, Jarkko jatkaa.

Jarkko päätyi Salkkareihin perinteisten koekuvausten kautta.

– Minua pyydettiin koekuvauksiin ja sitä kautta se sitten natsasi.

Uusi roolihahmo vei heti mennessään

Kun uusi Salkkarit-tähti kuuli tarkempia tietoja tulevasta roolistaan, oli hän heti myyty. Näyttelijä on iloinen siitä, että hän pääsee haastamaan itseään näytellessään tulevaa roolia juristina työskentelevänä Noelina.

– Tästä roolista tuli sellainen fiilis, että tässä on jotain tosi mielenkiintoista ja haastavaa. Hahmossa on jotain tuttua sekä lapsuuteni haaveita, sillä minusta piti tulla jurosti, mutta minusta tuli näyttelijä, Jarkko kertoo.

– Hahmossa on jotain sellaista salaperäistä, mistä en itsekään saa vielä kiinni. Tätä on todella mielenkiintoista lähteä tekemään, hän jatkaa.

Salatut elämät palaa kesätauolta 20.8. 

Lue myös:

    Uusimmat