Täysin uusi hahmo haastaa Salkkarit-pahiksen: "Mielenkiintoista päästä vääntämään Nikkisen Akin kanssa"

Salatut elämät -sarjassa nähdään tulevana syksynä kolme uutta hahmoa, joista yksi on Jarkko Miettisen näyttelemä Noel.

Katso videolta, kun Salkkareiden uudet hahmot esittäytyvät!

Salatuissa elämissä nähdään uusia hahmoja! 33:19

Näyttelijä Jarkko Miettinen tähdittää tulevasta syksystä lähtien Salkkareita salaperäisen juristin, Noelin roolissa. Vuonna 2008 Teatterikorkeakoulusta valmistunut 35-vuotias näyttelijä on tähän saakka työskennellyt pääosin teatterin parissa sekä Lahdessa että Helsingissä, mutta jatkossa hän tulee suomalaisille tutuksi myös television puolelta.

– Minua pyydettiin koekuvaukseen ja sitä kautta sitten natsasi. Se oli kyllä jännä fiilis, kun sain kuulla hyvät uutiset, näyttelijä kertoo.

"Luvassa on paljon mielenkiintoisia ja haastavia käänteitä"

Noel ilmaantuu Pihlajakadulle tulevana syksynä. Jarkko kertoo hahmon tuovan Salkkareihin mukanaan säpinää.

– Noel on kansainvälinen juristi, joka on tehnyt ulkomailla uraa ja on palaamassa Suomeen. Voisin sanoa, että hän on aika itsevarma ja määrätietoinen ammattinsa puolesta, Jarkko kertoo.

– Mielenkiintoista päästä vääntämään Nikkisen Akin kanssa. Näillä hahmoilla tulee varmasti olemaan vääntöä ja kohtaamista, Jarkko lupaa.

Näyttelijä innostui heti hahmostaan kuultuaan siitä, että hän pääsee varmasti Pihlajakadun juonikuvioiden keskiöön.

– Tästä roolista tuli heti sellainen fiilis, että luvassa on paljon mielenkiintoisia ja haastavia käänteitä. Tässä hahmossa on jotain tuttua ja omia lapsuuteni haaveita, sillä minusta piti tulla juristi, hän kertoo.

– Lisäksi hahmossa on jotain tosi salaperäistä – jotain sellaista, mistä ei itsekään saa vielä otetta. Heti tuntui siltä, että tätä on todella mielenkiintoista lähteä tekemään.

Salatut elämät palaa kesätauolta 20.8.

Lue myös:

    Uusimmat