Saksalainen sirkus myy leijonan jätöksiä selviytyäkseen koronan aiheuttamista tappioista – uloste pitää kissat pois puutarhasta

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on keskeyttänyt myös saksalaisen sirkuksen toiminnan. Nyt lipputuloista aiheutunutta lovea paikataan myymällä leijonan ulostetta.

Maailma muuttuu ja keksinnöt sen myötä. Tämän luonnonmukaisempaa tuotetta ei joka päivä markkinoille tule.

– Jo monta vuotta ihmisiä on tullut pyytämään meiltä leijonan kakkaa. Kysyin aina miksi, ja minulle kerrottiin, että se pitää kissat pois puutarhasta. Myöhemmin olen kuullut myös, että se pitää eläimet loitolla syömästä auton sähkökaapeleita, kertoo leijonankesyttäjä Martin Lacey.

Leijonan uloste on ilmeisen tehokasta, sillä paikallinen huoltoasema on ostanut sirkukselta sitä, ja he ovat olleet todella tyytyväisiä.

Jätöksiä myyty jo 2 000 purkkia

– Tuotannosta emme ole huolissamme. Meillä on täällä Krone-sirkuksessa 26 leijonaa ja tiikeriä. Pitää sanoa, että emme olisi ikinä uskoneet kakan olevan näin haluttua. Voi olla, että kohta olemme tilanteessa jossa tuote on tilattava etukäteen, sillä purkkeja on ostettu jo 2 000 kappaletta, leijonankesyttäjä kertoo.

Ulostetta myyvän pop-up kaupan on myös tarkoitus tuottaa ihmisille hyvää mieltä näin koronakriisin keskellä.

Purkkeja myydään viiden euron hintaan ja osa tuotoista suunnataan hyväntekeväisyyteen.

Katso yllä olevalta videolta koko haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat