Mainos

Saitko taloyhtiön isännöitsijältä puhelun, jossa valitettiin "kovaäänisestä seksistä"? Tästä on kyse!

Oudot puhelut ovat ihmetyttäneet sosiaalisen median keskusteluissa. Puheluiden takaa on nyt paljastunut pilapuheluihin erikoistunut palvelu.

Sosiaalisessa mediassa on ihmetelty yllättäviä puheluita, joissa taloyhtiön isännöitsijä on soittanut aiheetta ja kertonut naapureiden tehneen valituksen liian kovaäänisestä seksistä tai koiran haukkumisesta yöllä.

Puhelut ovat kaikki tulleet puhelinnumerosta +358521221233. Kukasoitti.com-verkkosivulta löytyykin lukuisia julkaisuja, joissa kerrotaan kyseisestä numerosta iltamyöhään soitetuista pilapuheluista ja niiden aiheuttamasta mielipahasta.

Hämmentävien puheluiden takaa paljastuukin Jokesphone-sovellus, jolla voi tilata erilaisia pilapuheluita valmiista valikoimasta. Ihmiset ovat kertoneet kukasoitti.com-sivustolla pilapuheluista, joissa muun muassa syytettiin langattoman nettiyhteyden luvattomasta käytöstä, maksamattomasta pizzasta, pilven polton aiheuttamasta epämiellyttävästä tuoksusta kerrostalon rappukäytävässä sekä vakuutuspetoksesta.

Pilapuhelun tilannut pystyy myöhemmin kuuntelemaan sovelluksesta, mitä puhelun uhri oli keskustellut valmiiksi nauhoitetun pilapuhelun kanssa.


***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.