Saimi Hoyerin kultaiset neuvot juhliin: Kokeile jotain hullua!

Malli Saimi Hoyer antoi AVAlaisille omat vinkkinsä juhlapukeutumiseen ja mihin kaikkeen kannattaa kiinnittää omassa olemuksessaan huomiota. Mitä laittaa ylle vuoden railakkaimpaan juhlaan?

Muodin monitoiminainen Saimi Hoyer antaa AVAlaisille vinkkejä juhlakauden pukeutumiseen ja oikeanlaisen tyylin valintaan. Mitä kannattaa laittaa ylle loppuvuoden karkeloihin? Miten suomalaisnaisten tulisi pukeutua juhlahumuun tai uudenvuoden juhlaan?

Juhlapukeutuminen?

Valitse ylle asu, jossa tunnet olosi mukavaksi. Älä ahtaudu liian pieniin vaatteisiin.

– Suomalaisen naisen tulee pukeutua ylipäätään – ei ainoastaan juhlaan – niin että tuntuu hyvältä itsensä takia. Pitää miettiä miten itse näyttää hyvältä ja mennä peilin eteen. On hyvä tietää mistä kohdasta vaatteen kannattaa kiristää ja mistä olla vähän löysempi, Hoyer neuvoo.

Ole kuitenkin rohkea!

– Anna itsellesi lupa kokeilla jotain ihan hullua, jota on aina halunnut kokeilla.

Valitse yksityiskohta, josta lähdet kokoamaan asukokonaisuutta.

– Minulla on aina korkokengät, korvakorut tai jopa sormus, josta lähden rakentamaan asua. Olen hetken pukeutuja, mutta tänä vuonna laitan varmaan Nicolas Kirkwoodin tummanvihreät korkokengät, joissa on pinkki käärmeennahkakorko, Hoyer paljastaa.

Värit?

Moni nainen valitsee cocktailjuhlaan ylleen tyylikkään pikkumustan, mutta muitakin värejä kannattaa pitää mielessä vaatekauppoja kolutessa.

– Viininpunainen on nyt muodissa, ja se ollut jo vuosia yksi rakkaimmista väreistäni, Hoyer vinkkaa.

Juhlalook ei olisi mitään ilman näyttävyyttä.

– Vähän kimalletta pitää myös olla: paljetit ovat nyt in.

Kengät?

Kiinnitä huomiota asusteisiin; oikeanlaiseen juhlalaukkuun ja varsinkin mukaviin kenkiin, joissa viihtyy koko illan.

– Juhlissa kannattaa kävellä korkeilla koroilla, mutta jos aikoo tanssia paljon, ei ainakaan kannata mennä uusilla kengillä., mallikonkari neuvoo.

Muita vinkkejä?

Jotta ilta sujuisi suunnitelmien mukaan, tulee nesteytyksestä pitää huolta.

– Aina välillä kannattaa ottaa vettä tai kokista, eikä sitä punaviiniä. Se on ehkä se paras vinkki, jotta seuraavana päivänäkin on hyvä fiilis.

Hajuveden käyttöä tulee varoa varsinkin joulun aikaan.

– Jouluhan on tuoksujen aikaa. Kun tuoksuja on paljon, esimerkiksi glögin ja piparintuoksua, kannattaa olla varovainen hajuveden kanssa. Se saattaa riidellä tosi pahasti juhlassa, eli käyttäkää normaalia laimeampaa hajuvettä kuin yleensä juhlimaan lähtiessä, Hoyer kuvailee.

Tärkeintä on muistaa hyvä asenne, joka näkyy koko olemuksessa.

– Hirmuhyvä asuste on aina hymy! Hoyer muistuttaa.

Lue myös:

AVA

Kuva: Lehtikuva, MTV3 Viihde/Jessica Räisänen

Lue myös:

    Uusimmat