Mainos

Sähköpyöräilijä ja henkilöauto kolaroivat risteyksessä – vakava loukkaantuminen

Porvoossa sattui tiistaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena henkilöauton kuljettaja ja sähköpyöräilijä. Pyöräilijä loukkaantui tilanteessa vakavasti.

Poliisin alustavien tietojen mukaan onnettomuus oli sattunut, kun henkilöauto oli tullut T-kirjaimen muotoiselle risteysalueelle Trappaksentieltä ja ollut kääntymässä Tolkkistentielle oikeaan.

Polkupyöräilijä oli puolestaan tullut onnettomuuspaikalle autoilijan ajosuunnasta katsottuna vasemmalta Tolkkistentien kevyen liikenteen väylää pitkin, poliisi kertoo.

Risteyksessä auto ja pyörä kolaroivat, mutta poliisi ei osaa kertoa, kuka törmäsi ja kehen. Poliisi ei myöskään kommentoi onnettomuuden syytä tai sitä, oliko henkilöauto tapahtumahetkellä pysähtyneenä vai liikkeellä.

Tapahtumapaikalla on väistämisvelvollisuusmerkki, joka velvoittaa risteysalueelle saapuvan autoilijan väistämään kaikkia kevyen liikenteen väylällä kulkevia.

Poliisi on käynnistänyt tapahtuneen tiimoilta esitutkinnan. Tapahtumien kulun lisäksi poliisi selvittää nyt muun muassa sitä, onko päihteillä osuutta tapahtuneeseen.

Sähköavusteisella polkupyörällä liikkunut pyöräilijä loukkaantui tilanteessa poliisin mukaan vakavasti. Hänet on toimitettu sairaalahoitoon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.