Sähköpotkulautailijan epäillään pahoinpidelleen rajusti jalankulkijanaisen Helsingissä: "Löi ja kuristi"

Poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että Helsingin Kruununhaassa kirjattiin ilmoitus epäillystä pahoinpitelystä lauantaina.

MTV Uutisten tietojen mukaan sähköpotkulautailijan epäillään pahoinpidelleen naisen Helsingin Kruununhaassa lauantaina 18. toukokuuta. Poliisi vahvistaa, että pahoinpitelyilmoitus kirjattiin tuolloin. Sen tarkemmin poliisi ei tapausta kommentoi.

Tapaus on herättänyt vilkasta keskustelua Facebookin Kruununhaka-kaupunginosaryhmässä. Hetken aikaa ryhmässä oli ilmeisesti julkaistuna kuva pahoinpidellystä naisesta kummatkin silmät mustana, mutta ryhmän ylläpito poisti kuvan.

Ystävä kertoo kuulemastaan

MTV Uutiset tavoitti uhrin ystävän, joka esiintyy tässä jutussa nimettömänä asian arkaluonteisuuden vuoksi. Ystävä ei ollut silminnäkijänä tapaukselle, vaan hän kertoo nyt tapauksesta uhrin kertomuksen perusteella. 

– Ystäväni huusi sähköpotkulautailijalle, joka ajoi pitkin jalkakäytävää Liisankatua pitkin. Lautailija pysähtyi ja alkoi lyödä ja kuristaa.

MTV:n tietojen mukaan epäilty tekijä on suomea puhuva 15–16-vuotias nuori mies. Epäilty pahoinpitely tapahtui Liisankadulla noin kello 22. Poliisi ei vahvista näitä yksityiskohtia. 

– Tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Nyt selvitetään tapahtumia ja osallisia, sanoo tutkinnanjohtaja Paul Karlsson

Ystävä toivoo, että epäilty pahoinpitelijä saataisiin jäljitettyä sähköpotkulautaa vuokraavan yrityksen kautta.

Lue myös:

    Uusimmat