Mainos

Sade sotkee lämpöhaaveita – perjantaina aurinkoa, lauantaina sadetta ja koleaa

Torstaiksi ennustetaan sateita osaan maata, lauantaiksi puolestaan koko maahan. Perjantai on loppuviikon päivistä aurinkoisin ja lämpimin.

Tänään keskiviikkona maan eteläosassa on poutaa, pohjoisessa ja idässä sateista. Etelän sisämaassa ja itärajalla lämpötila on noussut yli 15 asteeseen.

Torstain ennuste on muuttunut aiempia ennusteita sateisemmaksi. Tuoreet ennusteet tuovat torstaille sadealueen maan etelä- ja itäosaan.

– Sade alkaa torstain vastaisena yönä etelärannikolla. Torstaina sateita tulee pääkaupunkiseudulta Kuopioon ulottuvan linjan itäpuolella. Muualla sadekuurot ovat mahdollisia, aurinkoisinta on länsirannikolla. Lämpötilat ovat laajalti 10-15 asteessa, ennustaa MTV Uutisten meteorologi Markus Mäntykannas.

Perjantain sää näyttää pääasiassa poutaiselta ja melko aurinkoiselta, vaikka pilvisyys vaihteleekin. Lämpötilat kohoavat torstain lukemista.

– Perjantai on loppuviikon päivistä aurinkoisin. Uusissa ennusteissa todennäköisyys 20 asteen ylitykselle on pienentynyt, mutta ei se ihan mahdotonta ole, sanoo Markus Mäntykannas.

Lauantaina laaja sadealue kulkee Suomen yli itään. Sää viilenee ja lämpötilat jäävät 10 asteen molemmin puolin.

Sunnuntaina pohjoisessa tulee sadekuuroja, etelässä on poutaisempaa ja aurinkoakin. Etelässä ollaan yli 10 asteen lukemissa, pohjoisessa alle 10 asteessa.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV:n sääsivustolla.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.