Saadaanko Suomeen ensimmäinen taitoluistelun arvokisamitali seitsemään vuoteen? Viveca Lindfors on vain 0,03 pisteen päässä EM-pronssista

3:04
Tulosruudun raportti keskiviikon lyhytohjelmista.

Viveca Lindfors kilpailee perjantaina Valko-Venäjän Minskissä taitoluistelun EM-kisojen naisten vapaaohjelmassa. Suomalainen on vain 0,03 pisteen päässä EM-pronssista.

Lindfors luisteli keskiviikkona lyhytohjelman erinomaisesti ja saavutti ennätyspisteensä 65,61. Suomalainen lähtee lopulliset sijoitukset ratkaisevaan vapaaohjelmaan neljänneltä sijalta. Kolmas sija on täällä hetkellä Sveitsin Alexia Paganinin hallussa ja vain 0,03 pisteen päässä. 

Napattavissa oleva EM-mitali olisi merkittävä saavutus, sillä Suomen edellinen mitali taitoluistelun arvokisoista on vuodelta 2012. Kiira Korpi otti tuolloin EM-hopeaa.

2010-luvun alku oli Suomelle menestyksekäs, sillä Korpi otti EM-pronssia vuonna 2011. Laura Lepistö puolestaan luisteli vuotta aikaisemmin EM-hopeaa ja MM-pronssia. 

Suomalaisväriä perjantain vapaaohjelmaan tuo myös Emmi Peltonen, joka on lyhytohjelman jälkeen kymmenennellä sijalla. Vapaaohjelmat luistellaan Suomen aikaa kello 17.00.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja