S-Etukorttien käyttäjät suivaantuivat vanhan korttimallin muuttumisesta maksulliseksi – aikataulu rukattiin uusiksi

Kun suuri määrä S-Etukortteja uhkasi muuttua maksulliseksi, asiasta suivaantuneet asiakkaat aktivoituivat. Sen ansiosta aikataulu rukattiin uusiksi.

S-Pankista kerrottiin tammikuussa, että vanhanmallinen S-Etukortti Debit on vaihdettava huhtikuun alkuun mennessä tai se muuttuu maksulliseksi. Uuden aikataulun mukaan kyseinen kortti muuttuu maksulliseksi vasta lokakuun alussa.

– Kaikkiaan erilaisia S-Etukortteja on liikkeellä noin 3,8 miljoonaa kappaletta, ja nyt ilmoitetut hinnoittelumuutokset koskevat S-Etukortti Debitejä, S-Pankin viestintäpäällikkö Aleksi Moisio selvittää.

– S-Etukortti Debit -kortteja oli liikkeellä noin 360 000 kappaletta ennen hinnoittelumuutoksen julkistamista, ja kortteja on asiakkaidemme käytössä yhä merkittävä määrä.

Asiakaspalvelu ruuhkaantui

Aikataulua koskevaan muutokseen liittyy asiakaspalvelun ruuhkautuminen.

– Emme ole pystyneet käsittelemään S-Etukortti Debit -korttien lopettamisilmoituksia ja uusien korttien tilauksia niin nopeassa aikataulussa kuin olisimme toivoneet. Tämän vuoksi asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell kertoo S-Pankin verkkosivuilla.

Hintamuutos koskee vain teknologialtaan vanhentunutta sirutonta S-Etukortti Debit -korttia, jota ei ole tarjottu uusille asiakkaille vuoden 2012 jälkeen.

Vaikka S-Etukortti Debit -korttia ei enää tarjotakaan uusille asiakkaille, nykyiset S-Etukortti Debitin käyttäjät voivat jatkaa S-Etukortti Debitin käyttöä kolmen euron kuukausimaksulla.

– Suosittelemme kuitenkin S-Etukortti Debit -korttien käyttäjille siirtymistä maksuttoman S-Etukortti Visan käyttöön, jolla pystyy bonuksen kerryttämisen lisäksi maksamaan kaikkialla Suomessa, ulkomailla ja verkossa, Lundell sanoo.

Jutun kuva vaihdettu 25.2. klo 9.43.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja