Ryan ajoi KFC:n autokaistalle – kaiuttimesta kuului erityisen tuttu ääni

Maailman kalleimmat ranskalaiset löytyvät New Yorkista 0:53
Näin överiin settiin et Mäkkärissä tai Hesessä törmää! New Yorkissa sijaitseva ravintola toi myyntiin maailman kalleimmat ranskalaiset

Australialaismies sai huomata entisen työnantajansa käyttävän edelleen hänen 14 vuotta sitten nauhoittamaansa ääniviestiä.

Vanhalla työpaikalla käydessä saattaa tuntua kuin aika olisi pysähtynyt. Tuttujen kasvojen ja tilojen sekä mieleen tulvahtavien muistojen lisäksi työpaikalla saattaa vuosienkin jälkeen huomata oman kädenjälkensä.

Tämän sai todeta melbournelainen Ryan Evans. Paikallisessa Kentucky Fried Chicken -ravintolassa vuosia sitten työskennellyt mies kuuli pikaruokaa autokaistalta hakiessaan varsin tutun äänen.

Mies näyttää yli 2,8 miljoonaa katselukertaa keränneellä TikTok-videollaan, miten tervetuliaisviestiä välittävästä kaiuttimesta kuuluu hänen oma äänensä. Erityisen hupaisan tilanteesta tekee se, että Ryan työskenteli kyseisessä ruokapaikassa 14 vuotta sitten.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Ensiyrittämällä onnistunut nauha toimii edelleen

Tätä nykyä 37-vuotias Ryan kertoo australialaiselle News.com.au-sivustolle kuulleensa alunperin eräältä ystävältään, että hänen ääntään käytetään edelleen autokaistan kaiuttimessa.

Ryan alkoi työskennellä kyseisessä KFC:ssä teininä. Mies nauhoitti ääniviestin ollessaan 23-vuotias, jolloin hän toimi paikan myymäläpäällikkönä. Pikaruokaravintolassa siirryttiin käyttämään automaattista ääniviestiä, kun kuulokkeet, joita työntekijät käyttivät autokaista-asiakkaiden kanssa kommunikoimiseen, menivät rikki.

Ryan onnistui ensiyrittämällä nauhoittamaan niin loistavan viestin, ettei KFC ole nähnyt syytä vaihtaa sitä sitten vuoden 2007. Kuten eräs kommentoija veistelee: "Älä korjaa sitä, jos se ei ole rikki."

Ryania ei ilmeisesti aikoinaan riittävästi palkittu loistosuorituksestaan, sillä hän vitsailee ansaitsevansa vaivanpalkaksi kana-aterian tai pari.

Katso video: Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa?

Oletko huomannut tämän yksityiskohdan McDonald'sin nugeteissa? 0:31

Lue myös:

    Uusimmat