Russell Crowen kivikasvoiset, karskit ja maskuliiniset elokuvaroolit – katso kuvat!

Näyttelijä Russell Crowe on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen elokuvarooleissa, joissa hänen jylhät kasvonsa ja tuimat ilmeensä pääsevät oikeuksiinsa. Katso kuvat miehen näyttävän karskeista roolihahmoista.

Uusiseelantilais-australialainen näyttelijä sekä muusikko Russell Crowe, 48, on tehnyt kivenkovan uran näyttelijänä. Televisiorooliensa jälkeen mies teki läpimurtonsa vuonna 1997 rikoselokuvassa LA Confidential konstaapeli Wendell 'Bud' Whiten roolissaan.

Oscarin parhaasta miespääosasta näyttävästä ja jättimenestyneestä -elokuvasta vuonna 2000 voittanut näyttelijä on kerännyt ansioluetteloonsa vakavia ja maskuliinisia rooleja, joissa miehen karskit kasvot tekevät roolihahmoilleen oikeutta.

Crowe on näytellyt vuosien saatossa historian suurmiehiä, rikollisia sekä oikeutta puolustavia sankareita, rikosetsiviä, konstaapeleja ja muita historiallisia hahmoja.

– Olen 48-vuotias, tunnen että vuosia on kertynyt, mutta en ole koskaan tuntenut vahvemmaksi, Crowe twiittasi vastikään uusimman elokuvansa Noah kuvauksista, joka kertoo Nooan arkista.

Gladiaattori perjantaina 19.10. kello 21.00!

Muista katsoa:Gladiaattori perjantaina 19.10. kello 21.00!

Tule AVAn Facebook-faniksi!


Mikä Russell Crowen tähdittämä elokuva puhuttelee sinua eniten? Kommentoi!


AVA

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja