Mainos

Rusketu turvallisesti

Älä käristä itseäsi auringossa. Kun käytät itseruskettavia tuotteita oikein, saat upean rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia.

Kiinnitä huomiota itseruskettavan voiteen koostumukseen. Rasvaiselle iholle sopii kevyt geelinomainen voide. Kuiva iho kiittää, jos rusketuksen lisäksi iho saa kosteutta. Jotkut pitävät suihkeista ja toiset haluavat itseruskettavaan myös kosteutusvoiteen samassa.

Tee pohjatyö huolella

Ennen itseruskettamisen levittämistä iho kannattaa kuoria ja poistaa ihokarvat. Kuoriminen poistaa kuolleen ihosolukon, jolloin väristä tulee tasainen. Levitä kevyttä kosteusvoidetta nilkkoihin, ranteisiin, kyynerpäihin, polviin ja sormien väleihin ennen itseruskettavaa tuotetta. Muuten näistä kohdista tulee liian tummia.

Alhaalta ylös

Aloita itseruskettava levittäminen jaloista ja etene ylöspäin. Kun olet valmis, anna tuotteen kuivua 10-15 minuuttia. Laita päällesi löysät vaatteet, jotta väristä ei tule epätasainen ihonmyötäisten vaatteiden hinkatessa ihoa.

Lisää itseruskettavaa tasaisin väliajoin

Vältä ihokarvojen poistoa ja kuorintaa, jotta tekorusketus säilyisi mahdollisimman pitkään. Kuivalta iholta rusketus häviää nopeasti, joten on tärkeää käyttää kosteusvoidetta päivittäin. Ihotyypistäsi ja tuotteesta riippuen rusketuksen pitäisi kestää kolmesta seitsemään päivää.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymakeover.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.