Ruotsin säälittävä tilanne hämmentää – Lauri Marjamäeltä tiukka kannanotto

Ruotsin MM-kisajoukkue on ajautunut outoon ahdinkoon. Joukkue pelaa kolmella ketjulla, ja NHL:stä tulee jatkuvalla syötöllä kieltäytymisiä. C Moren asiantuntija Lauri Marjamäki pitää tilannetta hyvin kummallisena. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Avausottelu Tshekki–Suomi pe 10.5. klo 21.20. Studio käyntiin jo klo 20.00!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Ruotsin onneksi sen avausvastustaja oli Itävalta, joka kaatui 3–1. Ruotsi sinnitteli pelin vajaalla kokoonpanolla, koska sillä on vielä kahdeksan kisapassia leimaamatta. 

Yksi syy lukuisiin avoimiin paikkoihin on, että SHL:n finaalit menivät päällekkäin MM-kisojen kanssa. Färjestadin kultajoukkueen Linus Johansson ja Jacob de la Rosa jäävät kuitenkin pois loukkaantumisten takia. 

Samalla Boston Bruinsin Hampus Lidholm, Minnesota Wildin Joel Eriksson Ek ja Jonas Brodin sekä Washington Capitalsin Marcus Johansson ja Johan Larsson ovat ilmoittaneet jättävänsä MM-kisamatkan väliin. 

– Emme voi pelata kovin pitkään yhdeksällä hyökkääjällä, päävalmentaja Johan Garpenlöv sanoi Aftonbladetissa

Ruotsin vastus kovenee sunnuntain pelissä, sillä Tampereella kello 20.20 alkavassa pelissä vastaan tulee Kari Jalosen luotsaama Tshekki. 

Kuuntele yllä olevalta videolta Lauri Marjamäen kommentit Ruotsin sekasotkusta. 

Lue myös:

    Uusimmat