Ruotsin MM-rallista odotetaan päätöksiä – lohduton maisema ei lupaa hyvää

Lumen puutteesta kärsivän Ruotsin MM-rallin kohtalosta odotetaan kuumeisesti tietoa. Sääennusteesta ei tällä hetkellä löydy helpotusta tilanteeseen.

Ralli ajetaan ensi viikon lopulla, mutta päätös kisan kohtalosta on tarkoitus päättää jo lähipäivien aikana.

Tiistaiksi rallin pääpaikkana toimivaan Torsby on luvassa lumisateita, ja ilman lämpötila pysynee pakkasella ainakin keskiviikolle asti. Sen jälkeen lämpötilat ovat kuitenkin jälleen nousemassa plussan puolelle.

Järjestäjät ilmoittivat tiistaina, että heikon lumitilanteen vuoksi Historic-kisa on jo peruttu tältä vuodelta. Muuten ratkaisu MM-rallin suhteen tehdään tämän viikon aikana.

– Jatkamme kaikkien mahdollisten keinojen tarkastelua, jotta voimme varmistaa rallin onnistumisen. Olosuhteita seurataan jatkuvasti, ja tilannetta arvioidaan uudelleen tällä viikolla, kommentoi Ruotsin MM-rallin toimitusjohtaja Glenn Olsson tiedotteessaan.

British Rally Media julkaisi sunnuntaina paikallisten kuvia rallimaisemista. Kuvien perusteella soratiet ovat täysin paljaita, mikä luo järjestäjille erittäin ison haasteen tiepinnan kunnossa pitämiseksi.

Citroen-kuskit Mads Östberg ja Torstein Eriksen julkaisivat kuvia ja videoita Citroenin testeistä, joita varten tiimi oli onnistunut löytämään lunta 40 kilometrin päästä Torsbysta.

Juttua päivitetty klo 11.56: Lisätty järjestäjän kommentti ja tieto päätöksestä tämän viikon aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja