Mainos

Ruotsalainen tv-tähti otettiin kiinni alaikäisten ahdistelusta syytettynä – kollegat järkyttyivät: "Olen shokissa kuultuani nämä syytökset"

Tunnettu ruotsalainen tv-tähti on otettu kiinni Yhdysvalloissa alaikäisten seksuaalisesta ahdistelusta epäiltynä.

Expressenin referoiman poliisiraportin mukaan tv-tähteä epäillään 13-vuotiaan pojan koskettelemisesta ja seuraamisesta puistossa. Raportin mukaan ruotsalaismies oli tarttunut 13-vuotiasta jalkaan ja tämän perääntyessä lähtenyt seuraamaan häntä.

13-vuotias kertoi poliisille nähneensä miehen puistossa useita kertoja aiemmin, mutta sanoi, ettei tuntenut tätä.

Expressenin mukaan häntä epäillään myös toisessa yhteydessä tapahtuneesta sopimattomasta kanssakäymisestä kahden 16-vuotiaan pojan kanssa. 16-vuotiaat olivat olleet myös puistossa harrastamassa liikuntaa. Ruotsalainen oli lähestynyt poikia ja kysellyt heidän treenausrutiineistaan.

Poliisin mukaan hän oli sitten myös tarttunut toisen 16-vuotiaan paitaan ja halunnut nähdä tämän lihakset. Poika oli lyönyt ruotsalaista kädelle, minkä jälkeen hän oli lopettanut.

Epäily ja uhrit ovat toisilleen entuudestaan tuntemattomia.

Passi takavarikoitiin

Epäillyt rikoksesta tapahtuivat mediatietojen mukaan tämän kuun alussa Floridan osavaltiossa. Poliisi pidätti tv-tähden myöhemmin tämän asunnosta. Hän oli kertonut osoitteensa epäilyjen rikosten uhreille.

Epäilty on vangittu. Hänen takuusummakseen asetettiin 100 000 dollaria. Tv-tähti myönsi oikeudenkäynnissä tavanneensa pojat, mutta kiisti tehneensä mitään rikosta.

Hänen passinsa takavarikoitiin, sillä viranomaiset pelkäävät hänen yrittävän paeta ulkomaille.

Pidätetyn henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi kerrottu ruotsalaismedioissa. Expressen kertoo hänen olevan televisiojuontaja ja luonnehtii häntä ”yhdeksi Ruotsin tunnetuimmista”.

Hän on lehden mukaan tunnettu useista suurista suorista lähetyksistä.

"Hän oli yksinäinen susi"

TV-henkilön kollegat kertovat Aftonbladetille olevansa järkyttyneitä syytöksistä. Kollegan mukaan epäilty viihtyi yksin.

– Olen shokissa. Tämä on järkyttävää. Olen tuntenut hänet monta vuotta, enkä tiedä mitään siitä, miten hän elää. Hän on yksinäinen susi. Hän etsi yksinäisyyttä. Tiedän hänen matkustaneen usein talveksi Yhdysvaltoihin. Hänellä on ollut vaikeaa Ruotsin ilmaston kanssa sen jälkeen, kun hän sairastui joitakin vuosia sitten.

Toisen kollega kehui epäiltyä taitavaksi työssään mutta vaitonaiseksi. Tämäkin kollega tiesi kuitenkin miehen kiinnostuksesta matkailuun.

 – Olen shokissa kuultuani nämä syytökset. Tämä on inhimillinen tragedia. Hän oli mukava työkaveri ja todella taitava. Hän oli kävelevä kirjasto. Hän puhui kuitenkin varsin vähän yksityiselämästään. Kun hänellä oli lomaa, hän matkusti usein ulkomaille yksin. Hän piti yksinolemisesta.

Myös kolmas haastateltava sanoi samaa.

– Hän oli hiton taitava työssään, mutta hän piti aina yksityiselämänsä salaisuutena.

Alla olevalla videolla kerrotaan toisesta Ruotsia kohahduttaneesta ahdisteluvyyhdistä, kun ruotsalainen "kulttuuriprofiili" Jean-Claude Arnault vangittiin. 

2:01

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja