Runkosarjan voittaja Lukko vahvoilla – profiilihyökkääjältä kaksi maalia ja kyseenalainen temppu

Lukko tekee 3-1 maalin ylivoimalla 0:56

Jääkiekon SM-liigassa Rauman Lukko voitti myös toisen puolivälieräottelun Ilvestä vastaan. Tällä kertaa loppulukemat olivat 4–1.

Lukko oli voittanut ensimmäisen kohtaamisen maanantaina 5–3.

Tiistain ottelussa Lukko aloitti vahvasti, kun se siirtyi toisen erän alkuhetkillä 2–0-johtoon. Ensin maaliverkkoja heilutti Eetu Koivistoinen. Perään Robin Press säväytti soolollaan.

Ilves kavensi Joona Ikosen osuman myötä.

Kolmannessa erässä Anrei Hakulinen kasvatti johtoa. Loppuhetkillä Hakulinen iski vielä illan toisensa tyhjiin.

Hakulinen oli mukana myös kyseenalaisessa tilanteessa. Lukko-hyökkääjä työnsi Ilveksen Miro Nallia laidan lähellä niin, että Nalli loukkaantui ikävällä tavalla. Hakuliselle ei tuomittu teosta rangaistusta.

Lukko johtaa nyt sarjaa 2–0. Runkosarjan voittaja voi varmistaa välieräpaikkansa torstaina, kun joukkueet kohtaavat Tampereella.