Ruma selkäsauna! Leijonilta lupaava näyte iskukyvystään

Leijonat oli ylivoimainen perjantain harjoitusottelussa Norjaa vastaan. Suomi vei Kokkolassa pelatun kamppailun nimiinsä lukemin 7-0.

Suomi aloitti tykityksen avauserässä, kun Arttu Ilomäki ja Juuso Vainio heiluttivat maaliverkkoja.

Toisessa erässä Mikko Lehtonen tykitti illan ensimmäisensä. Lehtosen toinen tuli puolestaan kolmannen erän alkuhetkillä.

Suomen johto vain kasvoi, kun Sakari Manninen ja Marko Anttila kaunistelivat lukemia.

Kolmannen erän lopulla Ilomäki iski vielä illan toisensa. Ilomäki (2+2) ja Manninen (1+3) tykittivät molemmat neljä tehopistettä mieheen.

Leijonat kohtaa ensi viikolla kahdesti Ruotsin. Torstain ottelu pelataan Kouvolassa ja perjantain ottelu Helsingissä.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi ​​​​​​​​​​​​​​