Ruhtinatar Charlene raivoissaan: Albert ei saa tavata ex-rakastajiaan!

Monacon ruhtinatar Charlene ei anna ruhtinas Albertin tavata lehtolapsiensa äitejä. Ranskan lehdistön mukaan pari on myös tehnyt sopimuksen, jonka mukaan Charlenen täytyy synnyttää perillinen ennen eroa.

Monacon ruhtinasparin avioliiton alkutaival on sujunut kivikkoisesti. Ensin ruhtinatar Charlene sai häiden alla tietää ruhtinas Albertin aviottomasta lapsesta. Kuninkaallinen hääjuhla melkein peruuntui, kun Charlene yritti paeta mediamyllytystä takaisin kotimaahansa Etelä-Afrikkaan.

Pariskunta avioitui heinäkuussa ja on huhujen mukaan viettänyt jo useita öitä erillisissä makuuhuoneissa. Kaunis 33-vuotias ruhtinatar ei voi sietää 53-vuotiaan Albertin lukuisia ex-tyttöystäviä ja pelkää uusia paljastuksia.

Albert ei saa seurustella exien kanssa!

Nyt Charlene on päättänyt näyttää kaapin paikan villikkomiehelleen ja komentanut tätä olemaan tapaamatta – varsinkaan Nicole Costaa, joka synnytti Albertin toisen aviottoman lapsen.

Paris Match -lehti kirjoittaa, että Charlene on poistanut aviomiehensä entisiä tyttöystäviä jopa edustustilaisuuksien kutsuvieraslistalta, jottei mies näkisi naisia.

– Charlene joutui sietämään neiti Costan läsnäoloa Punaisen Ristin juhlagaalassa silloin kun oli kihloissa Albertin kanssa. Nyt kun he ovat naimisissa, hän on poistanut neiti Costan vieraslistalta. Charlene ei halua Albertin seurustelevan ex-rakastajiensa kanssa, kertoo lähde.

Perillinen sopimuksesta

Ranskan lehdet ovat raportoineet, että Monacon ruhtinaspari on tehnyt sopimuksen, jonka mukaan Charlenen täytyy tuottaa kruununperillinen ennen kuin saa erota puolisostaan. Albertin muut lapset eivät nimittäin voi nousta vastaistuimelle, sillä ovat syntyneet avioliiton ulkopuolella.

– Sopimuksen mukaan Charlene synnyttää perillisen ja saa suuret omaisuuden avioerossa tietyn ajan kuluttua, paljastaa lähde.

– Charlenella on kauneutta ja tyyliä. Toivomme, että hän takaa perimysjärjestyksen jatkumisen. Albert ei ole asettunut aloilleen aikaisemmin, mutta nyt aika on oikea tuottaa Monacolle uusi valtias.


MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Daily Mail,

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja