Roope Hintz hyppäsi sankarin haarniskaan – Dallas Stars teki sen

Roope Hintz runttaa ylivoimamaalin väkisin 0:43
Kas näin – Roope Hintz näyttää ylivoimalla, miten pelataan loppuun saakka ja runtataan kiekko uuniin.

Roope Hintz oli mukana Dallas Starsin jokaisessa maalissa 3–1-voitossa Vancouver Canucksin vieraana jääkiekon NHL:ssä. Stars varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

Hintz niittasi ottelun ensimmäisen maalin ylivoimalla, kun avauserää oli jäljellä reilu minuutti. Suomalaishyökkääjä kolisutti ensin Canucks-maalivahti Casey DeSmithin kautta tolppaa ja runttasi sitten kiekon väkisin pönttöön.

Katso Hintzin ylivoimamaali ylälaidan videolta.

Canucksin J. T. Miller tasoitti toisessa erässä, ja peli oli 1–1 vielä kolmannen erän viimeisille minuuteille saakka. Sitten Hintz oli alustamassa kahta Starsin maalia, jotka viimeistelivät Jamie Benn ja Jason Robertson.

Hintz kirjautti näin ottelusta tehopisteet 1+2=3. Hän oli pelin ainoa kolmen pinnan pelaaja. Suomalainen kasvatti kauden pistesaldonsa 27+34 pisteeseen 72 ottelussa.

Keskistä divisioonaa johtavan Starsin pelaaminen pudotuspeleissä varmistui voiton myötä.

Canucks johtaa Tyynenmeren divisioonaa ja on koko läntisessä konferenssissa Starsin perässä toisena, mutta sen paikka playoffeissa ei ole vielä sinetissä.