Ronnie O'Sullivanin vastustaja Tampereen snookeriltoihin ratkesi – juhlinut kisavoittoja kuluvalla kaudella

Snookerlegenda Ronnie O’Sullivan kohtaa Tampereella ensi kesäkuussa pelattavissa näytösotteluissa MTV Urheilun tietojen mukaan englantilaisen maanmiehensä Gary Wilsonin.

Seitsenkertainen maailmanmestari, kuluvallakin kaudella viisi turnausta voittanut O’Sullivan, 48, on Tampereen tapahtuman vetonaula, mutta Wilsonkin kuuluu lajin huippunimiin. 

Wilson, 38, on ottanut uransa kolmesta ranking-tittelistä kaksi tällä kaudella. Hän valloitti Scottish Openin viime joulukuussa ja Welsh Openin helmikuussa. Hiljattain pelatussa Tour Championship -kisassa hän eteni välieriin ja hävisi juuri O'Sullivanille.  

Maailmanlistalla Wilson on 10. sijalla. Hän on tähdännyt MM-kisoissa parhaimmillaan välieriin keväällä 2019. Tämän kevään maailmanmestaruuskisoissa hän aloittaa urakkansa tänään 1. kierroksen ottelulla Stuart Binghamia vastaan. 

O’Sullivan ja Wilson pelaavat Tampere-talossa kolmena iltana 3.- 5. kesäkuuta. Otteluita piti alkujaan olla kaksi, mutta tapahtumaan saatiin yksi lisäilta kovan kysynnän seurauksena.

Touko-kesäkuu on Suomessa todellista snookerherkuttelun aikaa, sillä Helsingissä järjestetään kaksi näytösottelua 24. toukokuuta ja niiden jälkeen kahdeksan huippupelaajan turnaus 25. -26. toukokuuta. Näissä tapahtumissa mukana ovat muun muassa maailmanmestarit Judd Trump, Luca Brecel ja Stuart Bingham sekä lajilegenda Jimmy White.

Juttua muokattu klo 7.38: Stephen Hendry ei pelaa Helsingissä peruttuaan tulonsa. 

Lue myös:

    Uusimmat