Ronnie O'Sullivanin käytös sai nuoren vastustajan polttamaan päreensä: "Hänellehän olisi pitänyt tehdä koronatesti kesken ottelun!"

Snookerlegenda Ronnie O'Sullivan keräsi totutusti suurimmat otsikot kesäkuun alussa pelatussa Championship League -turnauksessa.

O'Sullivan, 44, aloitti turnauksen puhtaalla 3–0-voitolla walesilaisesta Kishan Hiranista, mutta lopputulosta enemmän hämmästeltiin viisinkertaisen maailmanmestarin muuttunutta ulkomuotoa. O'Sullivan oli kasvattanut itselleen muhkeat viikset ja pulisongit.

Muutamaa päivää myöhemmin otsikoiden sävy muuttui negatiivisemmaksi. Turnauksen poikkeukselliset järjestelyt eivät tyydyttäneet O'Sullivania, ja hän antoi kuulua.

– Olen joskus joutunut oleman 16 tuntia putkassa, ja se oli tätä parempi kokemus, koska siellä sain sentään valita oman ruokani.

Nyt huutia saa O'Sullivan itse.

Hänet turnauksen kakkosvaiheessa kohdannut Sam Craigie, 26, sanoo O'Sullivanin käyttäytyneen "typerästi ja nolosti" heidän välisessään ottelussa.

O'Sullivanin kuultiin niiskuttavan ottelun aikana, ja hänen nähtiin myös niistävän nenänsä useita kertoja. Craigie on hämillään.

– Miksi Ronnie tuntui olevan vilustunut, kun pelasimme, ja sitten hän parantuikin ihmeellisellä tavalla? Noloa, Craigie sanoi Metro-lehden mukaan.

– Se oli kuvottavaa. Se ei härinnyt minua, mutta hänellehän olisi pitänyt tehdä koronatesti kesken ottelun! Käteni koskivat samaan pöytään, johon hän koski ollessaan "todella sairas". Hän on typerä.

O'Sullivan aiheutti Craigielle turnauksen ainoan tappion voittamalla ottelun 3–1. Craigie oli voittanut aiemmin vuoden 2015 maailmanmestarin Stuart Binghamin, joka puolestaan voitti O'Sullivanin ja eteni heistä parhaalla kokonaissaldolla neljän pelaajan finaalivaiheeseen.

Bingham sijoittui Luca Brecelin voittamassa turnauksessa lopulta kolmanneksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja