Ronnie O'Sullivan ruoskii snookerturnauksen järjestäjiä: "Olen joskus ollut 16 tuntia putkassa, ja se oli tätä parempi kokemus"

Snookertähti Ronnie O'Sullivan on sanonut, että yö putkassa oli nautinnollisempi kokemus kuin kilpaileminen käynnissä olevassa Championship League -turnauksessa.

Englannin Milton Keynesissä järjestetty tapahtuma toteutettiin ilman katsojia tiukkojen koronavirusrajoitusten takia. Pelaajien oli saavuttava paikalle päivää ennen heidän pelejään ja yövyttävä määrätyssä hotellissa koronavirustestien jälkeen.

Hotellihuoneessa vietetty päivä tuotti O'Sullivanille kuitenkin ongelmia, sillä häneltä loppui ruoka kesken. Hän oli aiemmin pyytänyt kisajärjestäjiltä erityisluvan tuoda omat eväät mukaan tartuntariskin pienentämiseksi. Ainesosien loputtua 44-vuotias englantilaistähti päätyi kuitenkin täyttämään vatsansa muroilla. 

– Minun täytyy olla päästäni sekaisin tultuani tänne, eikö? Minun oli istuttava huoneessani 24 tuntia, snookerin viisinkertainen maailmanmestari kertoi Eurosportille.

– Olen joskus joutunut oleman 16 tuntia putkassa, ja se oli tätä parempi kokemus, koska siellä sain sentään valita oman ruokani.

O'Sullivan ehti voittaa turnauksessa viisi lohko-ottelua yhteiserin 15-1, mutta 0-3-tappio Stuart Binghamille tuhosi mahdollisuudet paikkaan finaalilohkossa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja