Rohkea blogipostaus: Näin naisen vatsa muuttuu synnytyksen jälkeen

Autenttiset kuvat esimerkiksi synnyttäneiden naisten vartaloista nauttivat suurta suosiota sosiaalisessa mediassa. Ihmiset haluavat nähdä kuvia, joihin he voivat samaistua. Yksi tällainen tarina on bloggaaja Julie Bhosalen, joka näytti, miten hänen vatsansa muuttui viikkojen aikana synnytyksestä.

Sosiaalinen media alkaa olla pullollaan erilaisia meikittömyys- ja vauvavatsahaasteita, joiden pääsääntöisenä tarkoituksena on muistuttaa, että jokainen meistä on yksilöllinen ja omalaatuinen – kaunis omana itsenään.

Yksi vaikeimmista ulkonäkömuutoksista lieneekin raskauden muuttama keho, joka joutuu yhdeksän kuukauden odotusaikana äärimmilleen – sekä synnytyksen jälkeenkin.

Bloggaaja, ravitsemusasiantuntija ja kahden lapsi äiti Julie Bhosale Uudesta-Seelannista ikuisti toukokuussa 2015 valokuvin, miten hänen vatsansa muuttui viikkojen saatossa synnytyksen jälkeen. Bhosale halusi muistuttaa, ettei kenenkään vartalo muutu synnytyksen jälkeen kuin taikasauvaa heilauttamalla samaksi kuin ennen.

Bhosale julkaisi blogissaan kuvia hänen vatsastaan 24 tuntia, 2 päivän, yhden viikon, kahden viikon, kymmenen viikon ja 14 viikon jälkeen synnytyksestä. Hän kuvailee blogissaan olevansa väsynyt, täynnä muhkuroita ja arpia, vatsansa näyttävän sekä tuntuvan vesimelonilta, käyttävänsä "mummopöksyjä" – kymmenen viikon jälkeen vatsa tuntuu ja näyttää hyllyvältä.

"Et välttämättä näytä kuin Victoria's Secret -alusvaatemallilta, mutta keskity siihen, miltä sinusta tuntuu. Ole kiltti itsellesi ja vartalollesi", Bhosale kirjoittaa 14 viikon jälkeen synnytyksestä.

Hänen voimalauseensa kuuluu näin, josta voimme ottaa mallia:

”Sinä olet kaunis, sinä olet upea, sinä olet äiti.”

Lähteet: Juliebhosale.co.nz, i100.independent.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat