Roger Federer taisteli välieriin – legendalla kalavelkoja maksettavanaan

Roger Federer iski tenniksen Shanghain Masters-turnauksen välieriin kukistettuaan puolivälierissä Japanin Kei Nishikorin. Sveitsiläislegenda taisteli tasaisen mittelön voiton erin 6–4, 7–6 (4).

Pääkuvan videolla Federerin voittopallo.

Federer aloitti kummatkin erät räväkästi syötönmurrolla. Avauserässä Federer onnistui syötönmurrossa myös viidennessä pelissä, ja Nishikorin ainoa murto tuli erän kuudenteen peliin.

Toisessa erässä Nishikori tasoitti taiston kuudennen pelin syötönmurrolla, ja erän ratkaisu siirtyi lopulta tie-breakiin. Nishikori oli siinä 1–4-johtoasemassa, mutta Federer oli ratkaisuhetkillä terästä ja kairasi lopulta tie-breakin nimiinsä 7–4.

Federer kohtaa lauantain välierissä Kroatian Borna Coricin, jolle hänellä on kesältä kalavelkoja maksettavanaan. Coric kukisti Federerin kesällä Saksassa Hallen ATP-turnauksen finaalissa erin 2–1.

Toisessa välieräottelussa kohtaavat Serbian Novak Djokovic ja Saksan Alexander Zverev.

Shanghain turnauksen välierät suorana lähetyksenä lauantaina klo 11.30–17 C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

TV-ohjelmat: Tennis