Robin odottaa innoissaan armeijaan menoa: Käskytys on se juttu!

Robin on innoissaan armeijan harmaisiin astumisesta.

Tammikuussa 2019 myös poptähti Robin Packalen aloittaa armeijan monien muiden nuorten miesten tavoin. 19-vuotias laulaja kertoo MTV:n haastattelussa, että odottaa armeijaan menoa todella paljon.

– Kaikki aina valittaa inttivuosista ihan hirveästi, että kamalaa simputusta ja niin edelleen. Mutta mielestäni se on juuri se juttu siinä! Mielestäni on todella hauskaa, että voi tehdä vain juuri sitä, mitä joku toinen sanoo ja käskee.

Työskennellessään luovalla alalla Robinin on koko ajan oltava valmis uusiutumaan ja luomaan jotain uutta. Armeija-aika innostaakin nuorta miestä juuri siksi, että syvemmän ajattelun voi jättää hyvillä mielin jollekin muulle.

Poptähdelle on aina ollut selvää, että hän haluaa mennä armeijaan eikä suorittaa siviilipalvelusta. Hänen mielestään on hienoa, että armeija on hänelle velvollisuus ja tavallaan pakotettu tauko muista asioista.

– Ainahan sieltä pääsee sitten lomille, jos tuntuu ärsyttävältä.

Lauantaina 28. lokakuuta järjestettävän Hartwall Arenan keikan jälkeen Robin jää ennalta määrittelemättömän pituiselle artistitauolle. Tauolla hän keskittyy lepäämään ja nauttimaan normaalin elämän asioista. Lisäksi laulajan on tarkoitus valmistua ylioppilaaksi ensi vuoden keväällä.

Lukion päättämisen ja armeijan jälkeen Robin uskoo keskittyvänsä taas vain uraansa, eikä ainakaan tällä hetkellä ole kiinnostunut opiskelemaan lähtemisestä. Hänen mukaansa urasta ja menestyksestä on otettava kaikki irti nyt niin pitkään, kun vain pystyy.

– Tämän asian takia mitä nyt teen, yleensä opiskellaan pitkään. Eikö olisi hassua, jos tekisin toisin päin? Tietysti tätä musapuolta voi aina harjoittaa edelleen. Mutta katsotaan nyt, opiskella voi aina!

*Otsikkoa päivitetty klo 7.43: Otettu pois sana simputus.

Lue myös:

    Uusimmat