Robert Kubica hyppää Kimi Räikkösen autoon Unkarin F1-viikonloppuna

Puolalaiskuljettaja Robert Kubica nähdään radalla Unkarin F1-viikonloppuna.

Kubica hyppää Alfa Romeon kisakuljettajan Kimi Räikkösen autoon huomenna perjantain ensimmäisissä harjoituksissa. Paikan päälle Unkariin on tulossa paljon puolalaisia maiden läheisen sijainnin myötä, ja ajotehtävien myötä Kubican viikonlopusta tulee vielä erityisempi.

– On aina hienoa olla takaisin autossa, erityisesti Budapestissä, joka on kalenterin lähin kisa Puolaan nähden, Kubica sanoi Alfa Romeon tiedotteessa.

– Katsomossa on aina paljon puolalaisfaneja, ja tiedän, että monet ovat tervehtimässä minua lippujen kanssa, kun suuntaan ulos varikolta perjantaina.

Entinen kisakuljettaja Kubica on saanut F1:n varapiloteista eniten ajotehtäviä tänä vuonna. Hänet on nähty aiemmin kuluvan kauden aikana radalla harjoituksissa myös Espanjassa ja Itävallassa.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur kiitteli puolalaista "todella hyvästä työstä tiimille toistaiseksi tällä kaudella".

– Hänen tekninen palautteensa on todella auttanut meitä säätämään auton asetuksia, ja olemme luottavaisia, että hän voi auttaa meitä saamaan vielä enemmän irti paketistamme kauden edetessä, Vasseur sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat