Riverdance-tanssishow'n alkuperäinen päätähti Michael Flatley, 64, sai diagnoosin aggressiivisesta syövästä

Riverdance-tanssishow'sta tunnetuksi tullut Michael Flatley on tiedotteen mukaan leikattu hänen saatuaan syöpädiagnoosin.

Yksi Riverdance-tanssishow'n perustajista, irlantilais-amerikkalainen tanssija Michael Flatley, 64, sairastaa aggressiivista syöpää, kertoo muun muassa CNN. Asiasta ilmoitettiin Flatleyn virallisella Instagram-tilillä keskiviikkona 11. tammikuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Rakkaat ystävät, meillä on jotain henkilökohtaista jaettavanamme, Michael Flatleylla on diagnosoitu syövän aggressiivinen muoto. Hän on ollut leikkauksessa ja on tällä hetkellä loistavan lääkäritiimin hoidossa. Asiaa ei kommentoida enempää tällä hetkellä. Pyydämme vain rukouksianne ja terveisiänne, kiitos, päivityksessä todetaan. 

Lausunnon yhteydessä julkaistiin mustavalkoinen kuva, jossa mustiin pukeutunut Flatley katselee vettä merenrannalla. 

Vuonna 2021 Flatley kertoi saaneensa ihosyöpädiagnoosin vuonna 2003. Melanooma saatiin tuolloin hoidettua täysin, eikä sairaudella ollut sivuvaikutuksia. 

– Oli täyttä sattumaa, että se huomattiin, Flatley kertoi tuolloin. 

Flatley nousi kansainvälisesti tunnetuksi tanssijaksi esiinnyttyään vuonna 1994 Euroviisujen väliaikashow'ssa, josta täysmittainen Riverdance-tanssishow sai alkunsa. Riverdancen ensi-ilta oli vuonna 1995 Dublinin Point Theatressa. 

Myöhemmin samana vuonna Flatley sai kuitenkin kenkää Riverdancesta tuotannon sisäisten erimielisyyksien tähden. Hän perusti oman Lord of Dance -tanssishow'nsa, joka on Riverdancen tavoin kiertänyt ympäri maailmaa. Lord of Dance -tuotanto esiintyi vuonna 2017 Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisissa. Flatleyn mukaan tilaisuus oli "suuri kunnia" vaikka se sai myös osakseen kritiikkiä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja