Ristomatti Hakolalta osuva vertaus Iivo Niskaseen: "Iivo taisi sanoa, että hänellä on ruostunut kori, niin voin kertoa..."

1:53
Ristomatti Hakola sai onnistumisen: "Vaikea kuukausi takana – toivottavasti mennään nyt helpommalla."

Ristomatti Hakola oli Suomen maajoukkueen positiivisin yllätys maastohiihdon maailmancupin avanneessa perinteisen sprintissä Rukalla perjantaina. 

Hakola oli lopputuloksissa kahdeksas, mikä olisi normaalioloissa hänelle jopa pettymys, mutta alkukautta ovat häirinneet terveysvammat. Kovat vedot ovat jääneet Hakolalta tekemättä selkäongelmien takia. 

– Tämä oli puolustusvoitto. Aika paljon huonompaa odotin. Ei ole niin sanotusti ollut ihan helppo kuukausi, Hakola totesi MTV Urheilulle. 

Hakolan meno oli nousujohteista. 

– Kun en ole kovempia vetoja pystynyt tekemään, niin aika-ajo oli aika tuhnu. Välierässä tuntui jo ihan hyvältä. 

Tulevaisuuden osalta Hakolan toive on selvä. 

– Mennään helpommalla kuukaudella toivottavasti, mutta sitä ei ikinä tiedä. Iivo (Niskanen) taisi sanoa eilen, että hänellä on ruostunut kori, niin voin kertoa, että minulla ovat helmat ruostuneet läpi vähän enemmän kuin Iivolla, Hakola veisteli viitaten siihen, että myös Niskanen on kärsinyt selkävaivoista. 

Hakola kommentoi pääkuvan videolla myös maajoukkueen sisäistä sprinttitaistelua, johon Joni Mäki on tuonut lisäväriä vahvoilla otteillaan. Alla Iivo Niskasen happamat kommentit ja Joni Mäen arvio omasta suorituksestaan. 

1:09
Iivo Niskanen: "Koko homma hävisi viimeisessä nousussa – en osannut hiihtää."

2:33
Joni Mäki pettyi välierähiihdostaan: "Pieni hätä siinä tuli."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja