Ripsiväri, joka jättää tekoripset historiaan!

NIVEA Ideal Revolution antaa voimaa, pituutta ja erottelee ripset täydellisesti.

– Etsintä on vihdoin ohi. NIVEA Beautén uusi Ideal Revolution on täydellinen maskara, joka tekee kaiken paremmin – se korostaa ripsien volyymia ja pituutta sekä kaartaa ja erottaa ne tehokkaasti, kuvailee NIVEA Beautén meikkitaiteilija Mario de Luigi.

NIVEA Ideal Revolution on kaikkea, mitä ripsiväriltä on aina odotettu. Se tarjoaa ripsille voimaa, runsautta ja pituutta. Sen multi-rubberflexharja on tehty erittäin joustavista kumiharjaksista, jotka koskettavat jokaista ripseä erikseen ja siten takaavat täydellisen lopputuloksen.

Erityismuotoiltu, siro kumiharja tavoittaa helposti lyhyimmätkin ripset.Ripset on helppo muotoilla kaareviksi ja maksimaalisen pitkiksi.

NIVEA Ideal Revolution -ripsivärin voima, tuuheus ja pysyvyys syntyvät luonnollisten vahojen yhdistelmästä. Ripsivärin tehoaineena on ripsien elastisuuden ja värin tarttumisen takaava mehiläisvaha sekä taipuisuuden ja muotoiltavuuden varmistava kandelillavaha. Yhdessä nämä varmistavat tuuheuden ja pysyvän muodon.

Erityiset pintapigmentit mahdollistavat ripsen kaareutumisen ja varmistavat sekä ripsivärin että kaarevan muodon pysyvyyden.

Maskaran sisältämä B5-provitamiini ja silkkipuuteri hoitavat ja suojaavat ripsiä tehokkaasti.

Ideal Revolution -maskaran värit ovat musta, ruskea ja sininen. Saatavana on myös vedenkestävä musta maskara.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja