Mainos

Rintojen katsominen lisää miehen ikää?

Se on jo tutkittu, että suurin osa miehistä katsoo naisessa ensimmäiseksi rintoja. Nyt siitä väitetään olevan myös hyötyä - joulukuussa julkaistun saksalaistutkimuksen mukaan rintojen katsominen antaa miehille lisää elinaikaa.

TheMedGuru.com -sivusto kertoo joulukuun alussa julkaistusta saksalaistutkimuksesta, jonka mukaan rintojen katselu on niin terveellistä puuhaa, että sitä voisi verrata aktiivisiin urheilusuorituksiin, ja se voi parhaimmillaan tuoda miehelle jopa viisi vuotta lisää elinaikaa. Tutkimustulokset kirjannut tohtori Karen Weatherby sanoo, että vain 10 minuutin rehevien rintojen katselu vastaa noin puolen tunnin aerobic-treeniä.

Viiden vuoden tutkimus 200 miehelle

Saksalainen tutkijaryhmä teki artikkelin mukaan viiden vuoden ajan säännöllisiä terveystutkimuksia kolmessa sairaalassa Frankfurtissa 200 miehelle, joista puolia oli pyydetty katsomaan naisten rintoja päivittäin, ja loppuja oli pyydetty välttämään tirkistelyä kokonaan.

Tutkimustuloksissa todettiin, että rintoja aktiivisesti katselleiden miesten verenpaine oli alhaisempi, heillä oli matalampi lepopulssi ja vähemmän sepelvaltimosairauksia.

Seksuaalinen halukkuus tehostaa verenkiertoa

Tutkijat totesivat, että seksuaalinen halukkuus parantaa verenkiertoa, mikä puolestaan indikoi parempaa kokonaisterveyttä. Weatherby lausui themedguru.comin mukaan, että "Seksuaalinen kiihottuminen saa sydämen sykkimään nopeammin ja parantaa verenkiertoa. Ei ole epäilystäkään: rintojen katsominen on miehille terveellistä."

Tutkijoiden mielestä heidän saamansa tulokset osoittavat, että viiden minuutin päivittäinen rintojen katselu vähentää halvauksen ja sydänkohtauksen riskiä jopa puolella. Yli 40-vuotiaille suositellaan kymmentä minuuttia ja isompia rintoja.

Tutkimuksen tekijät uskovat, että säännöllisellä päivittäisellä rintojen katselulla mies voi pidentää elinikäänsä jopa viidellä vuodella.

Viime vuonna todistettiin toisessa tutkimuksessa, että yli puolet miehistä . Tutkimukset eivät kuitenkaan ottaneet kantaa siihen, miksi naiset tästä huolimatta elävät keskimäärin seitsemän vuotta kauemmin kuin miehet.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.