Rillit huurussa -tähdeltä hauskat hääonnittelut kollegalle: "En voisi olla onnellisempi feikkivaimoni puolesta"

Rillit huurussa -tähti avioitui 1:04

Johnny Galecki onnitteli vastanäyttelijäänsä Kaley Cuocoa useaan otteeseen Instagram-tilillään.

Katso yllä CNN:n uutisvideo Rillit huurussa -tähden avioitumisesta!

Rillit huurussa -sarjan tähti Kaley Cuoco juhli häitään viikonlopun aikana. Cuoco ja hänen kihlattunsa Karl Cook menivät naimisiin Etelä-Kaliforniassa pidetyssä seremoniassa.

Paikalla olivat myös Cuocon vastanäyttelijä ja ex-poikaystävä Johnny Galecki. Galecki toivotti vasta-avioituneelle parille onnea kahdella kaksikolle omistetulla Instagram-julkaisulla.

Ensimmäisessä kuvassa Galecki pitelee Cuocoa käsistä ja molemmat hymyilevät onnellisina. 

– En voisi olla onnellisempi feikkivaimoni Kaley Cuocon ja Karl Cookin puolesta, hänen sanansa saivat meidät kaikki kyyneliin eilen. Niin paljon rakkautta teille molemmille, Galecki kirjoitti vitsaillen.

Cuocon ja Galeckin hahmot ovat Rillit huurussa -sarjassa naimisissa.

Toiseen kuvaan on päässyt myös Cuocon tuore aviomies Cook. Cuoco onkin koomisesti rajattu ulos kuvasta, jossa Galecki on avioparin keskellä.

– Syvimmät onnittelut tuoreelle avioparille. Rakastan teitä molempia niin paljon. Niin liikuttava ilta, Galecki hehkutti hääiltaa.

Cook ja Cuoco tapasivat hevosnäyttelyssä vuonna 2016. Cook kosi tyttöystäväänsä tämän 32. syntymäpäivänä. Kaksikko päätti kunnioittaa rakkauttaan hevosia kohtaan ja meni naimisiin hevostalleilla San Diegossa.


Cuoco seurusteli Galeckin kanssa kahden vuoden ajan salaa Rillit huurussa -sarjan kulisseissa. Suhde tuli julki vasta, kun se oli päättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat