Janni Hussi, Sara Chafak ja monet muut julkkikset tarjoilivat romantiikkaa ystävänpäivänä! Katso upeat otokset

Useat julkisuudesta tutut henkilöt julkaisivat romanttisia otoksia Instagramiin ystävänpäivän kunniaksi.

Julkkikset tarjoilivat eilen ystävänpäivänä katetta romantiikannälkäisille. Useat henkilöt esittelivät sosiaalisessa mediassa seuraajilleen kumppaniaan ja ylistivät rakkautta.  

Juontaja Heidi Sohlberg julkaisi romanttisen otoksen mysteerimiehensä kanssa. Kuvassa Sohlberg on leppoisasti miehensä kainalossa.

– Minun valentine, juontajatähti kirjoittaa.

Hallitseva Miss Suomi Essi Unkuri tarjoili seuraajilleen näyttävän yhteiskuvan  Viljami-puolisonsa kanssa. Otoksessa pariskunta seisoo tyylikkäinä keskellä tietä.

– Rikostoverini, Unkuri kirjoittaa.

Ex-missi Sara Chafak poseeraa romanttisessa otoksessa tosi-tv-tähtenä tunnetun poikaystävänsä Jeffrey Lawmanin kanssa. Molemmilla on yllään aurinkolasit kesäisessä kuvassa.

– Lempi ihmiseni, Chafak kirjoittaa.

Lawman tähdittää parhaillaan Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois -seikkailuohjelmaa.

Myös juontaja Janni Hussi intoutui jakamaan liudan otoksia seuraajilleen. Kuvakimaran ensimmäisessä potretissa hän poseeraa kihlattunsa Joel Harkimon kanssa.

– Vitsi miten rakkaita hahmoja mulla on elämässä. Jokainen päivä on ystävänpäivä ja mitä näitä kliseitä oli. Mutta näinhän se vähän on, Hussi kirjoittaa.

Nyrkkeilytähti Edis Tatli ilahdutti seuraajiaan romanttisella yhteiskuvalla puolisonsa kanssa. Otoksessa pariskunta on illallisella hienossa ravintolassa. Kaunis aurigonlasku porottaa taustalla.

– Nappaa aurinko! mies kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja