Mainos

Rikospoliisi ratsasi helsinkiläisravintolan - syynä raaka väkivaltavyyhti

Helsingin poliisi tutkii väkivaltarikosten sarjaa, joka nivoutuu Helsingin Lönnrotinkadulla sijaitsevan ravintola Sikarihuoneen ympärille.

– Poliisi tutkii tapon yritystä, törkeää pahoinpitelyä, törkeää kiristyksen yritystä ja törkeitä vapaudenriistoja sekä ampuma-aserikoksia, kertoo rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisista.

Rikoksesta epäiltyjä on kaikkiaan puolenkymmentä ja usealla on rikostaustaa.

– Tutkinta on hyvin alkuvaiheessa, hän toteaa. Poliisi on tarkemmista tapahtumista vaitonainen. Teot ovat tapahtuneet pääosin heinä-elokuun aikana.

– Kyse on henkilöiden välisistä syvistä riidoista, Larkio valottaa.

Jengiläisiä mukana

MTV3 Uutisten tietojen mukaan vangittuna on itäsuomalainen mies, jota epäillään ravintolan omistajaan kohdistuneista törkeistä väkivaltarikoksista, mm. vapaudenriistosta. Ravintolan omistava nainen on puolestaan myös epäiltynä, koska poliisi uskoo naisen usuttaneen jengiläisiä itäsuomalaisen perään.

Itäsuomalaista oli pahoinpidelty mm. pesäpallomailalla. MTV3 Uutisten tietojen mukaan osa epäillyistä kuuluu United Brotherhood -jengiin.

MTV3:n tietojen mukaan käytetty väkivalta on ollut raakaa.

– En voi ottaa väitteisiin kantaa, Larkio sanoo.

Poliisi teki tänään kotietsinnän keskustassa sijaitsevaan ravintola Sikarihuoneeseen. Larkio ei halunnut tarkentaa mitä ravintolasta etsittiin. Sikarihuone on kuitenkin yksi epäillystä tekopaikoista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.