Mainos

Rikoshistorian julmin veriteko? 25 vuoden takaisen tapauksen tutkinnassa uusi näkökulma

MTV Uutisten tietojen mukaan keskusrikospoliisi on ottanut uudelleen aktiiviseen tutkintaan yhden Suomen rikoshistorian julmimmista henkirikoksista.

Niin sanottu Kirkkonummen kolmoissurma tapahtui lähes 25 vuotta sitten. Keskusrikospoliisi tarkastelee juttua MTV Uutisten tietojen mukaan nyt uudesta näkökulmasta.

Isä, äiti ja vain muutaman kuukauden ikäinen tyttövauva saivat surmansa yöllisessä hyökkäyksessä yrittäjäperheen omakotitaloon Kirkkonummella Volsin kylässä. Henkirikos tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 28.-29. heinäkuuta vuonna 1990.

Veriteko ilmeni vasta heinäkuun viimeisenä päivänä tiistaina, kun perheen ulkopuolinen henkilö hälytti poliisin asunnolle. Poliisit löysivät uhrit surmattuna perheen vanhempien makuuhuoneesta.

Äiti ja isä surmattiin teräaseella, vauva kuoli muulla tavalla veriteon yhteydessä. Poliisi on pitänyt mahdollisena, että yhtenä teon motiivina on ollut raha, sillä isän keittiössä säilyttämät käteisvarat, noin 20 000 markkaa, olivat kadonneet. Lisäksi kuljetusalan yrittäjänä toimineen isän käyttämä muistivihko sekä rahojen säilytykseen käytetty metallinen kirjeteline olivat poissa.

Heti veriteon jälkeen keskusrikospoliisi pidätti teosta epäiltynä nuoren miehen, jota käräjäoikeus piti vangittuna viikon ajan. Poliisi kuitenkin esitti epäillyn vapauttamista itse viikon määräajan jälkeen.

Lisäksi pidätettynä oli alkuvaiheessa myös toinen epäilty.

Vuosien varrella tutkinta on avattu jo moneen kertaan, mutta läpimurtoa ei ole tapahtunut. 

Jutun nykyinen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Huhta-aho ei toistaiseksi kommentoi tutkintaa tai paljasta, mistä uudessa näkökulmassa on kyse.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.