Riina-Maija Palander kommentoi Me Naisissa aviokriisiään: "Kallen pitää nyt saada elää hetki itselleen"

1:33
Kalle Palanderin jääkaapin sisältö sai Pippa Laukan pöyristymään Olet mitä syöt -ohjelmassa: "Olin järkyttynyt"

Riina-Maija Palander puhuu Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelusta aviokriisistään. Kalle Palander jätti yksin avioerohakemuksen tammikuun alussa.

Riina-Maija Palander kommentoi Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa aviokriisiään. Pujottelun maailmanmestari ja nykyinen kommentaattori Kalle Palander jätti avioerohakemuksen 4. tammikuuta Lapin käräjäoikeuteen.

Riina-Maija kertoo Me Naisille parin viettäneen joulun eri osoitteissa ja sanoo olleensa vasten tahtoaan kuukauden erossa parin 8-vuotiasta kaksosista näiden lomaillessa isänsä luona.

Hän sanoo lehdelle, että Kalle on aiemminkin jättänyt avioerohakemuksia ja vetänyt ne myöhemmin pois.

– Arvelen, että Kallen pitää nyt saada elää hetki itselleen. Vapaus on suurinta rakkautta, ja jos toinen tarvitsee aikaa itsekseen, se pitää sallia. Ehkä ihmisiin toimii sama taktiikka kuin hevosiinkin, ettei niiden perässä kannata juosta, hän pohti tilannetta haastattelussa.

Aviokriisi sai alkunsa marraskuussa, kun Kalle kertoi Seiska-lehden haastattelussa, että Riina-Maijalla olisi toinen mies. Riina-Maija kiisti MTV Uutisille väitteet.

– En tiedä, mihin tässä jutussa viitataan. En ymmärrä, miksi Kalle mustamaalaa minua, hän sanoi.

Vielä tuolloin Riina-Maija kiisti myös, että heillä olisi asian tiimoilta käynnissä aviokriisi. Miehensä puheista suivaantunut Riina-Maija arveli tuolloin leppyvänsä jossakin vaiheessa ja tilanteen rauhoittuvan tuolloin.

Myös Me Naisille hän sanoo nyt, että Palanderien vuonna 2007 solmitussa liitossa on eletty aiemminkin vaikeita vaiheita, kuten pitkissä suhteissa usein tapahtuu.

Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta: vuonna 2007 syntynyt Oda-Sofia ja vuonna 2012 syntyneet kaksoset Romeo ja Mona-Lisa. Lisäksi perheeseen kuuluu Riina-Maijan aikuinen poika Pyry.

Tällä hetkellä Virossa perheen hevostilaa pyörittävä Riina-Maija muistuttaa myös tottuneensa pyörittämään arkea yksin.

– Jos karkeasti summaa, olen ollut liitostamme kymmenen vuotta käytännössä yksin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja