Ricky Martinilla latvialainen tyttöystävä

Puertoricolainen pop-tähti Ricky Martin on löytänyt uuden tyttöystävän. San Remon musiikkifestivaaleilla Italiassa Martinin nähtiin viihtyvän merkillisen hyvin latvialaisen mallin Ines Misanin kanssa. Olivat jopa kävelleet käsi kädessä festarialueella.

-He ovat ystäviä. En voi varmasti sanoa heidän seurustelevan, Ricky Martinin asioista tiedottava Nanette Lamboy jahkailee. Ricky Martin ja Ines Misan tutustuivat kaksi kuukautta sitten New Yorkissa. Tällä hetkellä pariskunta on Lontoossa, jossa Martin markkinoi uutta albumiaan Sound Loaded. Lontoosta Martinin on määrä matkustaa Saksaan.

-Misan todennäköisesti matkustaa Rickyn mukana, Lamboy myöntää. Nimi Ines Misan pisti hetikohta juorutoimittajat kaivelemaan muistinsa syövereitä. Ja löytyihän sieltä mukava skandaali: Neljä vuotta sitten Wall Streetin pörssihai John Lattanzio vaati oikeudessa entiseltä morsiameltaan takaisin lähes kahden miljoonan markan arvoista kihlasormusta. Sormus-neidin nimi oli Ines Misan. Toistaiseksi ei ole varmistunut, oliko kyseessä se samainen Ines, joka nykyisin kuluttaa aikansa Ricky Martinin kainalossa.

Lue myös:

    Uusimmat